Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

boss me50 kim ne biliyosa yazsın

• Single_FACTOR • 31 Mayıs 2007 18:07 • #556566
    boss me50 kim ne biliyosa yazabilirmi acaba

Di-box keskin olan ses sinyallerini traşlar bi nevi
  • Serpent_King • 31 Mayıs 2007 21:50 • #556570
    boss me50 kim ne biliyosa yazabilirmi acaba

Di-box keskin olan ses sinyallerini traşlar bi nevi

hayır , di box , line seviyesindeki yüksek empedanslı bir sinyali xlr seviyesindeki düşük empedansa çeviren bir alettir.içinde mic preampi ve phantom power desteği olan modelleri mevcuttur.

şimdi burda prosesör miksere çok uzaktan bağlanacaksa yani 7 metreden uzak , o zaman di box gereklidir çünkü balanssız gitar jakı her 6 - 3 metreden sonra yaklaşık 3 db civarı bir dip gürültü verir.di box bu line seviyesini balanslı xlr seviyesine çekip , bir toprak hattı yarattığı için bu dip sesden kablo uzunluğu artsa da kurtulmuş oluruz.

yani adam gereksiz yere almasın diye sormuştum..
  • Me_Vs_You • 2 Haziran 2007 15:00 • #556583
    ev arkadaşımda var, ben de kullanıyorum haliyle.. aletin delay - reverb - modülasyon ve bikaç drive tonları çok çok iyi... ben drive ve wah tonlarını analoglardan aldığım için beni pek tatmin etmedi ama opsiyonel bi drive pedalı ile kullanırsan gayet hoş olur.. hatta opsiyonel wah pedalı da alırsan yanına çok daha iyi olur.. bi de o aleti anfide kullanman lazım mixere girdiğinde iyi bi sonuç alamazsın.. tavsiye ederim, gayet de kullanışlı.. bende TRI AC ve CryBaby var seneye ME50 alıp TRI AC - CRYBABY - ME50 projemi gerçekleştireceğim ( kısmet olursa :D )
  • ludingirra • 2 Haziran 2007 17:26 • #556584
    Sanırım Tri ac ile kullandığımız zaman mixerede direkt girebiliriz değil mi?
  • thinkfloyd • 2 Haziran 2007 18:17 • #556585
    evet