Arkadaşlar bir yerden ikinci el yamaha bass gitar buldum.Aletin üzerinde hiç bir model yazmıyor sadece sapın üzerinda yamaha yazısınının altında nippon gakki co.ltd yazıyor. Made in japan;bu bass nasıldır ben bass gitar kullanmıyorum yanlız iyi birşeydir diye almayı düşünüyorum
ögrendiğim kadarıyla 10-15 yıl arasında bir gitar çok temiz
neredeyse hiç kullanılmamış fiyatı 600 ytl istiyor deger mi sizce?Acil yardımlarınızı bekliyorum.İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
dene gitarı hocam.hisset. hoşuna gittiyse al. bence her enstrüman böyle alınmalı. sen bakacaksın, içine sincek alacaksın. yamaha, ibanez olması bişey değiştirmez çünkü onlardan da sorunlu bas gitarlar çıkabiliyor. para konusuna gelince yanında bilen birisi olursa o gitarın para edip etmeyeceğini anlar. internetten aleti görmeden ahkam kesmek ne kadar doğru olabilir ki? (çünkü 2. el)
evet haklıısın ama bu gitarı bir markası ve modeli var az çok ne olup ne olmadığı bilen bir kişi tarafından kestirilebilir zaten bas gitar çalan bir arkadaşıma yakın bir zamnada denetdiricem yinede ilgin için teşekkür ederim.