-
Hala manyetik sorunumu çözemedim. Şu single görünümlü humbuckerlardan alıcam seymour duncan galiba. Ama singleların cırtlak tonunu da istiyorum aynı zamanda. bu alet verirmi single tonu yoksa cayır cayır humbucker mı kokar? Biliyosanız yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürlerrr.
-
Sanırım single tonları alamazsın cünkü bu manyetik humbucker sadece single boyutunda...Sanmıyorum alabilecegini
-
Humbuckerı singlea çeviren potlardan alırsın bi tane, hiç bi sorun kalmaz...
Strat'a manyetik alıcaksan da JB JR dene derim, American Deluxe'de kullanıyorum, Fender değil Jackson mübarek. =)
-
Peki bu manyetikleri bridge e mi yoksa neck e mi takmalıyım. şu an bir tane alabiliyorum o yüzden sordum. istediğim biraz palm mute ların kuvvetlenmesi. Palm mute için brigde mi yoksa neck mi daha etkili olur teşekkürler!!
-
Vala benim gitarım dandik oldugu için cıkması gereken en güzel şey bile kötü cıkıyo :D
bütün manyetiklerimde aynı palm mute alıyorum ve su ana kadar duydugum en güzel palm mute da benim gitarımdı o yüzden bu konu hakkında pek bi bilgim yok ama kanımca neck daha iyi palm mute verir.Daha tok oldugu için sanıyorum..