Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

squier modifiye

• Vengeance • 28 Mayıs 2007 16:11 • #556528
    merhabalar ben yeterli bütçem olmadığı için ikinci el 99 endonezya yapımı maple klavyeli bir standart squier strat aldım bu gitara seymour duncan ın strat için single manyetiklerinden birini takmak istiyorum sizce nasıl olur? tarz olarak pink floyd jimi hendrix deep purple falan çalmaktayım yardımcı olabilirmisiniz acaba?
  • thinkfloyd • 29 Mayıs 2007 13:06 • #556541
    Hocam öncelikle kolay gelsin. Squire ler genelde stok manyetikleriyle kullanılırsa orjinal strat tonlarına yaklaşmak çok zor ama modifiyeyle de bi yere kadar düzelebiliyorlar. Yani o aletten hiç bi zaman bi 57 meksika strat tonu alamassın ağaçtan ve işçilikten dolayı. Fakat seymour duncan alnicolarla değiştirirsen manyetikleri fena olmuyo ama ben sana fender custom shop 62 pick up ları tavsiye ederim. Yaklaşık bi gitar parası daha verirsin ama çıkan sese inanamassın. pink floyd çalıcaksın diye verdim bu örneği.
  • Vengeance • 30 Mayıs 2007 00:45 • #556542
    tavsiyen içi teşekkür ederim kıvılcıma gittim fender amerikan manyetiklerin en az 1 ayda geleceğini ve gercektende fiyatının tuzlu olacağını söyledi bende bridge için seymour duncan ın SSL-1 hot strat modelini aldım istediğim ton patlak tonlar bildiğimiz maple fender tonu eric jhonson gibi umarım yaklaşabilirim.. bu arada gitar david gilmour un comfortably numb da kullandığı gitarın ikizi gibi oldu :)) siyah pickguard ile.
  • thinkfloyd • 30 Mayıs 2007 15:08 • #556543
    Çok iyi ya güzel bi ses alırsın umarım. O gitarın aynısını yapmak tek hayalim aslında ama paraya bakınca baya bi tuzlu oluyo bakalım yapıcam ama:) Bende de el yapımı bir strat kopyası var baya eski bişey ama sesi çok iyi manyetiklerini değiştiricem çok araştırma yaptım ordan biliyorum. Kolay gelsin.