-
İstanbul'dan bi gibson les paul studio alıcam yakında kısmetse.. Sanırım Byük hayallerimden biri gerçek olacak :)) [Büyük hayallerimden biri les paul, diğeri de çok eski bi model ford mustang (süper bi araba be)]. Neyse, Bunların fiyatları neler? Nerden alayım? bi de bu gitarlar hardcase'iyle birlikte mi satılıyor yoksa ona ayrıca para mı vericez?
-
O gitara da hard-case vermeyeceklerse hangi gitara verecekler .)
-
Single FACTOR abi güzel diyosun da, bana kesin bilgi lazım :) Veriyolar mı yani?
-
zuhal muzikte 1700 euro civarı ve hardcase veiyorlar kadıköydekinde vardı galiba ama tunel dekilerde kesin var
-
Sağol.. Ama studio için pahalı değil mi? Standartlar için 3000 euro diye duymuştum yaa.
-
bencede pahalı 3000 euroda standart için pahalı hele son zamanlarda kalitenin ne kadar düştüğünü varsayarsak =) sonuçta para eden kalite değil kafadaki gibson yazısı (yanlış anlamayın bende lp standart için para biriktiriyorum ama gerçek bu )
-
Peki sg'ler ne kadardan başlıyo? Ya aslında emin değilim, ikisinin de tonları hemen hemen aynı, ikisinin de şekli güzel. Sg'lerin fiyatlarının da les paul'lara oranla oldukça düşük olduğunu da biliyorum. Ne yapsam ben şimdi?