Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

DS-2'nin remote kontrolü

• ozgur21 • 31 Mayıs 2007 22:18 • #556571
    Bir sorum var, Boss Ds-2 pedalında sagda inputun hemen altında bi remote kontrol girişi var bilen biliyordur zaten. Onu kullanan hiç görmedim ama illa ki vardır kullanan. muhtemelen turbo ve normal mod arasında geçiş yapmayı sağlıyordur bu giriş ama neyle? bana bunun cevabını verirseniz mutlu olucam, merak ediyorum ve bunun dısında tek pedalımı (muhtemelen kucuk bi aparatla) iki pedala cevirmek istiyorum. buraya ne takıcaz? nerde bulunur? kac paradır?
  • ludingirra • 31 Mayıs 2007 23:51 • #556572
    remote kontrol girişine yine bossun fs-5L pedalını takabilirsin fiyat için linki:

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2174&gid=566

bu pedalla turbo mod I ve turbo mod II arasında geçiş yapabilirsin.

Madem kullanıyorsun bende bir soru sorayım memnun musun bu pedaldan? bende almayı düşünüyorum da. marshall jh-1 ile ton olarak kıyaslama şansın varmı? Jh-1 sanki biraz daha fazla bana hitap ediyor gibi ama sen ne düşünüyorsun kullanan biri olarak bu pedal hakkında? Paylaşırsan çok sevinirim.
  • ozgur21 • 1 Haziran 2007 01:52 • #556575
    bu alet cok be ama ya=) herhangi bi switch de is gorur o zaman muhtemelen. el yapımı ucuza yapanlar vardı onlardan halletmek daha iyi sanki.

tabii ki yardımcı olurum. ben hic jh-1 denemedim, hatta cok merak etmeme ragmen bi turlu denk gelemedim hic bi yerde deneyemedim. ama sırf ds-2 icin konusmak gerekirse ben memnunum. genelde turbo degil de normal modda kullanıyorum bence guzel tonlar veriyor. bir de ben bu pedalı booster olarak kullanıyorum aynı zamanda ve o zaman da baya beni tatmin eden tonlar yakalıyorum. ama tabi beklentilerle ilgili de bi sey. mesela su sıra proco rat demosu dinleyip duruyorum onlar cok guzel geliyo ama param yok ve ds-2 isimi gayet goruyo. yardımcı olmustur biraz isallah.
  • ludingirra • 1 Haziran 2007 02:48 • #556576
    Booster olarak iyi olduğunu öğrenmem iyi oldu. En yakın zamanda bende denemek istiyorum bir ds-2. Çok sağol.
  • ozgur21 • 1 Haziran 2007 14:41 • #556578
    rica ederim istersen gel benden dene bu civarlardaysan. ben istanbulda göztepedeyim.
  • BurakFender • 4 Haziran 2007 16:55 • #556591
    turbo hangisi bilmiyorum ama remote 2 deyken treble 100 de 70 aç, dist. 100 de 75 aç harika GNR tonları veriyo alet...