Yıllardır planladığım compressor alma hayallerim nihayet sonuç bulacak fakat mxr çok pahalı hayalim oydu aslında. Marshall ED-1 in de nasıl birşey olduğunu bilemiyorum. Sizce biraz daha bekleyip MXR almak daha mı mantıklı yoksa ED-1 de güzel mi bitürlü karar veremedim yardım edermisiniz lütfen. Teşekkür ederim!!
marshall comp iyidir yaa.. bende yok ama gerekli olduğu zaman arkadaşımdan alıp kullanıyorum... dyna comp kullanmadım ama super comp kullanmıştım MXR'ın gayet iyiydi.. arkdaşım compressor genelde tondan yer her nekadar iyi bi comp. olursa olsun.. eğer tonunu güçlendirmek istiyosan MXR M133 Micro Amp Boost Pedal'a bak bence.. tonunu yemeden ço ksağlam bi gain ve volume katıyor.. hatta şu linkten de bakabilirsin... http://www.zzounds.com/item--MXRM133 bundan da kullandım compressor kullanmam bunu alırım... tab tercih meselesi.. ya bi de bu cümleyi bi başka başlıkta da yazmıştım.. compresore ayarı veremezsen o sana veriyo ayarı... nese dediğim pedala kesinlikle bi bak ve dene.. ;)
Millet ED-1 aldım. iki gündür kullanıyorum. Boss CS-3 e göre çok daha naturel ve çok daha güzel bir comp. MXR dynacomp a göre daha sessiz ve biraz daha naturel ve tona kesinlikle birşey katmıyor. Herkese öneririm çok güzel bir pedal!