Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

backing track

• josf_in • 5 Eylül 2007 01:40 • #557174
    herkese selam...

bana mesela sadece perkusyon ya da klavyeler olan bi site lazım..anlatmak istediğim simdi parçayı calıcaz gitar vokal davul olarak arkadan da pc yardımıyla eklemeler yapmak istiyoruz.. böyle bi site bilen var mı? yardım ederseniz sevinirim...
  • EdiP • 5 Eylül 2007 09:44 • #557182
    merhaba,
    dediğin şekilde backing track bulabileceğin yerler bilemiyorum ama internetten guitar pro dosyalarını indirip sadece klavye ve perküsyonu açık bırakıp çalabilirsin(midi olarak dosya çıkışı da alabilirsin). Birebir istediğin gibi olur mu bilemiyorum ama en azından hiç yoktan iyidir. Ayrıca Guitar Pro 5'te Gerçek sesler var, çok gerçek değiller ama olsun, bir derece =)
  • josf_in • 5 Eylül 2007 14:40 • #557184
    aslında benim düşündüğüm daha kaliteli bisiler bulmak...mesela konserlerde kullanmak için. ben netten buldum bi kaç site ama onlar tam istedigim seyi karsılayamadı..senin bildigin siteleri yazarsan sevinirim gp5 de ne kadar gercek sesler olsa da yine de cok yapay
  • josf_in • 5 Eylül 2007 15:00 • #557185
    ya da bulunmadı diyelim mesela normal bi mp3 parçayı bir program yardımıyla bütün enstrumanlarını ayırıp seslerini kısıp açma ihtimalimiz olmaz mı?
  • EdiP • 5 Eylül 2007 20:04 • #557188
    eğer konserde kullanacağım diyorsan, şarkının notalarını bulup, CuBase, Fruity Loops gibi programlarda, özel vst eklentileri ile kendin yazabilirsin.(Özellikle Fruity Loops öneririm ben)Birçok Gitar backing track sitesi var ama senin istediğin gibi bulmak zor hakikaten. Kolay gelsin =)