-
Cok acil yardım gerekiyo arkadaslar sorun şu stüdyoya gittigimde mg100 kafa kabine gt8 imi baglayınca aptal aptal sesler cıkmaya basladı.durduk yerde ötmeye falan basladı gitarın sesini kısınca sustu falan.amfinin overdriveıyla aletin distortionını falan karıstırmadımda amfi cleandeydi.evdeki amfime takınca hiç bir sorun olmuyo stüdyoda niye öyle oldu anlatabilirmisiniz? Cok teşekkürler şimdiden
-
belki stüdyodaki gitarda bi sorun vardr
-
Hımm olabilir o da güzel bi fikir teşekkür ederim.Ama ya yaptıgım ayarlarda falan yanlıslık varda ondan ötüyosa?Demek istedigim nasıl ayarlamam gerekir ki ötmesin gitar yüzünden ötmedigini varsayarsak?
-
Kimsenin bi fikri yokmu?
-
mg 100 kafada clean gainini köklemişsindir muhtemelen.ben olsam gt8 tarzı bi aleti amfinin fx loopundan girerdim.böylelikle amfinin eq.ı ile işim olmazdı.
-
Evet o olabilir gaine hiç dikkat etmemiştim ben direk cleane gecirmiştim. Ayrıca fx looptan hiç denememiştim ayrıntılı olarak ne yapmam gerektigini anlatırsanız cok harika olur.. =)
Bende baya bi yerde duymustum o olayı ama hiç yapamadım =(
-
fx return e prosesörün outputundan giriyorsun.daha sonra amfinin üzerinden fx master veya benzer isimdeki knob u açarsın bu kadar.tabi amfinin master volume knob u ile de seviye ayarlamanda fayda var.
-
Cok teşekkür ederim artık efektörüde götürebilcem stüdyoya ehuehu :D
-
Küçük ayrıntı
Bi de küçük bi ayrıntı GT-8 in output selectiyle ilgili olabilir output ayarının doğru seçenekte olduğuna emin ol.Bazı seçaneklerde kötü sonuçlar verebiliyor. Ayrıca bir ayrıntı daha Rterun den girdiğin zaman pedalın output ayarını da ona göre değiştirmen gerek. Yoksa sağlıklı ses alamayabilirsin!!!
-
Küçük ayrıntı
Aslında gercekten output select le alakalı olabilir.Cünkü o amfiye girdigimde select te small amp seciliydi değiştirmek hiç aklıma gelmedi ondandır büyük ihtimal ama returnden girdigimde output ayarlarını ne şekilde değiştirmem gerek onu anlamadım :S