Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

elektro akustik gitar yardımı !

• fuzuli • 9 Aralık 2007 12:23 • #557805
    Arkadaşlar ben konudan da anlaşılacğı üzere elektro akustik gitar almaya heveslendim. Bana şöyle en ucuzlarından ama iyi verim alabileceğim yolda otobüste sokakta kullanmaktan da çekinmeyeceğim :) bir gitar tavsiye eder misiniz bu konuda cahilim.
  • kkurt • 9 Aralık 2007 19:34 • #557807
    gitar tavsiye edemem ama iyi bir elektro akustiğin sahip olması gereken özellikleri söyleyebilirm:

- aleti amfiye takıp volümü kökleyince düdük gibi ötmeyecek
    - sesi inandırıcı biçimde gerçek bir akustiğe benzeyecek
    - akort kaçırmayacak
    - klavyesi rahat olacak.

ha bu arada... elektro gitar amfisinden iyi akustik gitar tonu çıkmaz. onun için akustik gitara özel amfiler var.
  • pentagram_033 • 10 Aralık 2007 22:46 • #557815
    kkurt abibizin dedikleri çok doğru ne alırsın bilmem ama bu kriterlere bencede önem ver.Bende almak istiyorum eli ayağı düzgün bişey.benim düşündüğüm 2model var.birtanesi cort AD 850CE diyeri Ibanez AEG8E şimdilik kararsızım.bir tarafta ibanezin klavyesine güvenim sonsuz,bir taraftanda cort'un sesi daha iyi sanırım.kararsızım bende cortun klavyesini bilmiyorum nasıl,denemek lazım.param olsa aslında alacağım gitar MARTİN olur.türkiyede satışı varmı orasınıda bilmiyorum tabi.fiyatıda fazlaca kalın gibi,abartı olur gibi o gitarı almak :):)henüz milyarder olamadığım için :)kkurt abimiz neder bilmiyorum! cort kullandığını biliyorum,acaba önerirmi?
  • Birol • 12 Aralık 2007 20:54 • #557827
    Cort. =)

Bu loser isminden çok müşteri kaybediyo ama güzel gitarları var baya. =)
  • fuzuli • 14 Aralık 2007 10:41 • #557835
    ya aslında ben takamine düşünüyodum sadece bir dinleyici olarak diğer akustiklerden daha güzel geliyodu kulağa. ama tabii benim dinlediklerim büyük iht. takamine in üst modelleridir yani takamine olsun diye en ucuzdan almak doğru olmaz belki de?
  • Birol • 14 Aralık 2007 13:36 • #557836
    Takamine marka olarak diğer akustiklerden güzel gelemez. =)

http://www.youtube.com/watch?v=sXekPVMp6fo

Bu benim Ibanez, profilimde Takamine'nin aynı ayarda akustik gitarıyla kaydedilmiş bi şarkı daha var, ikisinin karakteristiğini ayırdedebilirsin.
  • Lester Polfus • 17 Aralık 2007 22:24 • #557848
    düşük fiyatlardaki elektro akustik gitarlar arasında elektroların aksine washburn oldukça iyi bence
  • bra7 • 16 Şubat 2008 13:30 • #558118
    ibanez'in 200 küsür civarında bir modeli vardı adını unuttum, galiba en ucuz modeliydi ama sesi gerçekten güzel. bende cort var 250 ytl civarında, gayet de memnunum. eğer daha üstüne çıkarım dersen washburn'e de bakabilirsin...