Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Lutfenn Marshall mg15dfx ilgili soru

• maci • 21 Nisan 2008 23:54 • #558253
    arkadaslar yeni bi amfi aldim. overdrivei actigimda arkadan bir tislama sesi geliyor bu dogalmidir yoksa bir problem mi var.clean tonlardayken hicbirsey yok ama distortionu nekadar acarsam okadar cogaliyor tislama. eger normalse ne yapmaliyim??? tesekkurler...
  • uykusuzluk • 22 Nisan 2008 16:28 • #558254
    nasıl bir tıss lama duymak gerek ama kendimce yardımcı olmaya çalışayım...
    sorun jackta,elektrik tesisatında veya gitarından kaynaklı olabilir.
    düzgün jackların gürültüyü azalttığını biliyoruz,gitarın ne bilmiyorum ama doğru manyetiği seçersen (genelde manyetik seçicinin en altta oldıuğu konumdur) sorun çözülebilir. bir de elektrik tesisatının topraklı olması gürültüleri minimuma indirger.
    dar bütçelerle birşeyler yapmak istediğimizden kabloya para vermeyiz genelde ama vermek gerek..
  • dexseth • 14 Haziran 2008 02:52 • #558377
    aynen katılıyorum bende de aynı aleetten var. sana öneri oolarak düzgün kablo almanı ve en önemlisi elektrik tesisatını koontrol etmeni oneririm. 3lü vve benzeri prizlerde kesinlikle kullanma ve çalarken amfiye atkanı dön. Ayrıca singl manyetiklerle çalmamaya çalış.
  • NIGHTMARE_AOD • 19 Haziran 2008 18:06 • #558393
    bende aynı amfiden kullanıyorum büyük ihtimal jak larla alakalı bişey eğer birde efektör kullanıyorsan bağlantı kablolarının aynı türden olmasına dikkat et ince ve kalın jak kablosu kullanırsan ciddi ses bozuklukları yaratıyor