-
genel anlamda ticaretin kuralına çelişik olacak ama müşterinin iyiliğini düşünen , gitar tamircileri vsleri biliyormusunuz ?
yada daha somut olarak perdesi değişmesi gereken bir gitarınız olsa nereye götürürdünüz ... tabi istanbul için söylüyorum...
teşekkür ;olası cevaplar için...
-
Ekrem Özkarpat
General Yazgan Sokak, Mehti Bey Apt. No:10 Daire:5 (Giris katinda solda)
Tünel / İstanbul
Tel: (0212) 251 48 35
----
Bu arada birlikte doğaçlıycak adam buldun mu? Müzik forumunda yazdıklarını gördüm, sanırım hala bi gelişme yok :)
- Çavuş
-
teşekkür...
müzik konusuna yazdığım direk doğaç ile ilgili değildi:-) tabi kapsamadığını söylemiyorum ...
ve gelişmeleri forumun bu alakasız kesiminde ortaya koymak pek uygun düşmez :-) hani belki forumun ilkeleri falan vardır ... :P
-
:)
Hmm.. Burdan en azından bi gelişme olduğu anlaşıldı.. Neyse chatte karşılaşırız bi ara :)
-
ne diyeyim , gelişmeler ile yakından ilgilenmen duygulandırdı beni :-):P ;) saolsın...
görüşmek üzere
-
Yüksel Ustaoğlu'nu tavsiye ederim. Yokuşa girdikten sonra sağ sıradaki ilk girişten (Gözde'nin olduğu köşe) giriyosun, solda kahve var, onu geçtikten sonra döküntü bi bina girişi var o girişten girer girmez sağda hemen. Parayla pulla alakası olmayan bi adam olduğundan kazıklamaz asla. Ama çok hızlı çalıştığını söyleyemem. Telefonu: 0542 534 35 49 (tabi değişmediyse)
-
Ben de Murat Sezen i önereyim. Benim Luthier'im odur. Daha doğrusu Remzi dir. Tünel de kocaman yazar dükkanın üstünde. Gitarla ilgili her konuyu çözer. Kendi adına gitarlar da yapıyor orada Murat abi. En ucuzu 1200 dolardır:)
-
Kesinlikle tünelde ki Ekrem usta...İşini çok iyi yapan bir adam
-
ben ekrem ustaya perdesiz gitar siparişi vermiştim, onu bi alayım da sana söylerim nasıl olduğunu, ama ben de en iyisinin o olduğunu duymuştum... inşllh öyledir :)