Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ankara da iyi stüdyo.

  • deathtone • 2 Nisan 2004 11:21 • #537825
    Ankara'da iyi ve temiz bi stüdyo arıyoruz. RAVEN, 19inch, Planet, deep, ÇSM dışında bir şey önerirseniz sevinirim
  • aykuth • 2 Nisan 2004 12:54 • #537826
    bildiğim stüdyolar
    kıvılcım: hoşdere caddesinde, hala açık mı bilmiyorum ama ravenden daha kötü zaten.

    bmm: sürekli kullandığımız stüdyo (o yüzden ona uzun yazıcam). Asuman ablanın tavrı iyidir. İçerde fender rocpro, fender stage (sanırım) iki gitar anfisi, bir de fender bas anfisi var. Anfiler harika durumda değil ama güzel tonlar yakalamak (bazen) mümkün alışılırsa oran artar sanırım ama bizim gitaristler kaç senedir alışamadı :). Mixer+poweramp birarada ve onun durumu pek içaçıcı sayılmaz. Anfilerde de artık yıpranma belirtileri var gibi.
    En büyük dezavantajı dar olması. Ama teizdir oldukça. tel: 2234320 (önerme konusunda tereddütlüyüm sürekli orada çalışsak ve çalışmaya devam etmeyi düşünüyor olsakta, bir deneyebilirsiniz) planetten çok iyi. raven son halini görmediğim için net karşılaştırma yapamam.


    kutu: geçen gün gittik bir marshall gitar anfisi (fena durumda değil) bir marshall bas anfisi (davul ve gitar anfisinin yanında sesi biraz az, tonu fena değil) bir behringer gitar anfisi (bunun nasıl olduğunu anlayamadık, ayarları azıcık karışık) iyi sayılabilecek davul (anlamam çok davul tama, trampet dışındaki aksamın sesi iyi, belki de ankaradaki tek cow belli stüdyo davulu) Mikrofondan gelen sesi de beğendim. İşletmesi (buna işletme denirse) bir garip ama. Neyse bir süre sonra daha net bir şeyler yazabilirim. (bir kaç çalışma yapacağız burada)artısı kızılaya çok yakın.

    zuhal: enstrumanınızı taşımanız gerekli. garip stüdyolardan biri. Tam anımsamıyorum nasıl olduğunu.

    detay: bestekar sokağın hemen başında. Güzel sesler aldığızı hatırlıyorum. Temiz de bir yerdi. Çok dar ama burası da.

    bahçeli de bir prova stüdyosu daha var ama adını unuttum. yedinci caddeye çok yakın ve adı tını değil. Hafızamdan silmişim oradaki çalışmayı.

    bizim çocuklar hep bir zoodan bahseder ama hala açık mı bilmiyorum.

    aslında tüm stüdyoların telefonunu/adresini garaja eklesek hoş olur. ama şimdilik yapamıycam ben bunu.