-
yaw beyler 400 dolara bir gitar alacağım doğrusu x-11 almaya karar verdim ama yinede sorayım ben bir sizce ne alayım 400 dolara sizin tavsiyeniz ne birde söylediğiniz gitarın nerde satıldığını da söylerseniz iyi olur aslında jacskson js20 alacaktım ama bir türlü türkiyeye gelmiyor(yaklaşık 3 aydır gümrükte problem varmış) bende cort x-11 almaya karar verdim bence o bağcan bile bile getirmiyor gitarları kendi uyduruk gitarları satılsın diye neyse tavsiyelerinizi acil olarak bekliyorum çünkü 1 hafta içinde gitarı alcaağım hadi bye
-
birinci el alicaksan ibanez rg-170 alabilirsin. ikinci el yine rg kasa bir ibanez ya da bir epiphone les paul veya g-400 de dusunebilirsin.
veya esp'nin m100 olmasi lazim modelin adini tam olarak hatirlayamadim baya saglam bir gitari var o fiyatlarda esp'nin modelleri var onlara bak derim eger sert muzik yapacaksan birebirdir ozellikle.
ibanez icin zuhal muzik, esp icin de kivilcim'a bakabilirsin. kolay gelsin
-
X11 için de senkop'a bakabilirsin.
-
birinci el alacağım da o rg-170 kaç dolar ve iyi mi sence
-
bence 100 dolara Yamaha Pacifica al :)
-
bence 400 dolara cort tan cok daha iyi seceneklerin var, tabii sıfır olmaz ikinci el,ama japon ibanez ve jackson bulabilirsin ikinci el,biraz araştırsan temiz hasarsız çiziksiz bişiler bulacağına eminim.Bu arada sıfır rg - 170 japon diil dimi???? biraz ucuz geldi de...
-
buyuk ihtimal kore malidir.
yani kore malidir diye dusundugumden sormamistim saticiya japon mu kore mi diye acikcasi.
ama denedim baya iyi gitar o fiyata.
-
ibanez alacaksan kadıkoy'de tnt'ye gitmeni tavsiye ederim
b.c. rich ucuz kaliteli ve gösterişli modeller üretebiliyor onlara da bakmalısın bence kadıkoy'de srv müziğe de bir uğrarsan senin için iyi olur...
-
sb dreams mi dalga geciyosun heralde?
bu arada bc rich'in turkiye distributoru zuhal muzik ama ibanez almak varken o fiyata neden bc rich?
-
ben satıyorum jackson js20 dinky made in japan 380 $ ilanlarda bulabilirsin..