Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

grunge için elektro

• love_rock • 25 Haziran 2004 14:22 • #538356
    ya arkadaşlar grunge için en iyi soundu verebilecek gitar sizce hangisidir...? yeni bir gitar almayı düşünüyorum da... ama çok kararsızım!!! çünkü birles paul aşığıyım ama onunla bırakın grunge yapmayı, doğru düzgün ritm bile atamayacağımı düşünüyorum...
    ama stratları da çok severim... çok karizmatik gitarlar bence... peki başka türve model gitarlar?!?
    yardım edin lütfeeennn...!!!
  • PhoenixRising • 25 Haziran 2004 14:50 • #538358
    deli misiin ilk tercihin Gibson Les Paul olmalii.
    ondan sonra Gibson SG, Amerikan Fender Starocaster veya Mustaine kasa Fender, Ibanez Ax serisinin üst modelleri de olabilir.
    ama ilk tercih Gibson Les Paul olmali!!
  • grungy • 26 Haziran 2004 15:06 • #538374
    o gitarlardan birini alabilirsen, orjinallerini tabi gel beraber calalim;)
    bence hic farketmez. muzik tarzina gore gitar olur mu yaw? sadece iyi gitar kotu gitar olur. mustaine kasa fender? fender mustang den bahsediyorsun heralde? bu gitari da bulamazsin. americada bile zor.
  • PhoenixRising • 26 Haziran 2004 16:40 • #538379
    hey arkadas dogrusu mustang kasa özür dilerim.
    bu arada les paul ve sg'im vardir cok guzel gitar.bu parayi verip gitar alicak birisi baska bir secenek dusunmemeli (bence).
  • grungy • 26 Haziran 2004 23:04 • #538381
    phoenixrising, aman allahim kafayi yemek uzereyim. demek ikisi birden ha? mukemmel olmali. gerci ben bass gitar caliyorum ama bu gitar calmadigim anlamina gelmez. vay bee sg ye hastayim, les paul u bile sallar. bass gitarist lazimsa ben varim:)
  • PhoenixRising • 27 Haziran 2004 00:18 • #538384
    evet hemde jimmy page signature les paul ;)
  • ercu • 27 Haziran 2004 12:09 • #538387
    grunge soundunu yakalamak ıstıyosan anfı ıyıyse gıtar cok onemlı deıl ama sana tavsıyem grunge gıtarıstlerının kullandıgı meksıka fenderlerıdır 300-350 dolara(ıkıncı elını tabıı) bulabılırısın ama gıbson alıcak kadar paran varsa hıc dusunme derım,kolay gelsın...
  • love_rock • 27 Haziran 2004 15:54 • #538390
    bende şu anda yaklaşık 1000 dolar var... demek ki biraz daha biriktirmem ve dolayısıyla beklemem gerek... ben de lp ve sg leri çok severim ama malum fiyatlar... bu arada Türkiye de nerelerde bulabilirim bu fıstıkları???
  • grungy • 27 Haziran 2004 19:07 • #538392
    biraz daha? sanirim 2.5 kati falan:)
    www.srvmusic.com
    tunelde kivilcim muzik dahil tum dukkanlardan iyidir burasi. 2. el hem temiz hem de sorunsuz aletler var. kisin sonlarina dogru bi tane sg satildi. fiyati 1100 dolardi. ve tertemizdi. istege gore tuneldeki fiyatlardan daha iyi fiyata sifir da satiliyor. icerdeki gitarlarin da %80 ini japon ibanez, usa - mexico fender.
  • anaemics • 3 Temmuz 2004 02:04 • #538441
    abicim grunge dediğin zaman akla ilk gelen gitar american fender dir git al başka bişey istemezsin hayatımda o kadar mükemmel ses veren bi alet görmedim abi fender olsun taştan olsun! tamam taştan olmasın çok ağır olur ama fender abi süper ya..