Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

boss me33 mü?zoom gfx5 mi????

• marilyn manson • 12 Eylül 2004 23:05 • #539377
    selam arkadaşlar.yazdığım gibi bu iki pedal arasında kararsız kaldım hangisinin daha iyi olduğuna dair hiç bi fikrim yok çünkü ikisinide kullanmadım.
    sizce hangisini aliym ya da başka tavsiyeleriniz varmı(350-400$)param var
  • PurpleOverdosE • 13 Eylül 2004 14:19 • #539384
    boss al bence.bende boss var ve tonlarından çok memnunum.ama benimki me 50 = )
  • Lead Guitarist • 15 Eylül 2004 20:16 • #539419
    gfx5 iyidir. ama gfx4 e bi bak derim.overdrive ları çok saglam. pedallama olayı cok iyi. (analog ayarlamalar yapabiliyosun)

ammmmmma gfx8 e dicek yok. gt6 1az daha iyi diyolar ama gfx in kullanımı çok kolay ve iyi.

istanbul laylaylom peşin almlarda indirim yapıyo.kargoyla istet bence. yinede sen bilirsin.

millet genelde zoom u sevmezler buna 1 anlam veremiyorum ama çok kalitedir.

boss, zoom, line6. başka birseye yanaşma derim.

saygılar...
  • XES • 5 Ekim 2004 21:22 • #539615
    zoom ürünlerinin elektrik hattı kaynaklı "duman" çıkarma potansiyeline sahip olduğunu söyliyim. Arkadaşın gfx707'si gözümün önünde hatta elimde cayır cayır yandı. Aldığın pedalın elektrik koruma devresi bulunmasına dikkat et. Ben ME33 kullanıyorum. aradığın tonu bulman biraz zaman alıyor ton yazarken. ama sonunda kesin buluyosun. Kullanımı rahat, ergonomik, karanlıkta veya fazla aydınlıkta ekranı rahatlıkla görünüyo. Tek eksiği bypass moduna pedalla değil de ufak bir tuşla geçiyor olması. Gerçi benim gibi clean tonlar da yazıp hep onları kullanacasan sorun olmuyor.
    Umarım geç kalmamışımdır. =)
  • Lead Guitarist • 17 Ağustos 2005 11:03 • #545218
    kardeşim ilgilenirsen bende çok temiz bir gfx4 var.alette bir çizik dahi yok.orj adaptör, kullanma klavuzu dahil 350ytl istiyorum. gfx5 alcaksan 4 ü almanı tavsiye ederim. istersen sana vercem linkten karşılaştırabilirsin.gfx4 ün ses kalitesi 8 ile aynıdır. ama gfx5 inki biraz daha düşüktür.

sitenin product bölümüne tıklayarak gfx 4 , 5 , 8 in özelliklerini karşılaştırabilirsin

http://www.zoom.co.jp/english/englishie_index.html

en altta ses frekansları yazıyor. ordan bakabilirsin.

ilgilenirsen telefonum: 0543 508 04 30 okan
  • Lead Guitarist • 17 Ağustos 2005 11:09 • #545219
    kardeşim ilgilenirsen bende çok temiz bir gfx4 var.alette bir çizik dahi yok.orj adaptör, kullanma klavuzu dahil 350ytl istiyorum. gfx5 alcaksan 4 ü almanı tavsiye ederim. istersen sana vercem linkten karşılaştırabilirsin.gfx4 ün ses kalitesi 8 ile aynıdır. ama gfx5 inki biraz daha düşüktür.

aleti bikaç kez denemek için kullandım.evden çıkmadı.şu anda evde yatıyor zaten.

ben bu aletlerin hiç bir sorun yaptığını duymadım.(gfx serilerinin)

vereceğim linkden karşılaştırma yapabilirsin. sitenin product bölümüne tıklayarak gfx 4 , 5 , 8 in özelliklerini karşılaştırabilirsin

http://www.zoom.co.jp/english/englishie_index.html

en altta ses frekansları yazıyor. ordan bakabilirsin.

ilgilenirsen telefonum: 0543 508 04 30 okan
  • Serpent_King • 17 Ağustos 2005 12:12 • #545220
    Ben zoom un dijital tonlarını sevmiyorum , boss alman daha iyi hatta digitech gnx filan düşün derim.
  • Serpent Rider • 19 Ağustos 2005 04:18 • #545257
    lan olm git zoom alacaana digitech al GNX4 var manyak bişi..zooma 500000 basar şerefsizim...boss tabi daha iyi onada şapka çıkarırım..
  • garry • 19 Ağustos 2005 13:24 • #545258
    gfx5 iyi bir modeldir diye düşünüyorum.
    yani nedir bu zoom'u beğenmeme modası neyse.kimseye cevap hakkı tanımak istemiyotum.me 33 de gayet iş görecek bir pedel ama bana göre gfx5.gibi
  • __BaRTuC__ • 27 Ağustos 2005 07:25 • #545408
    abi öl ama zoom alma bosstan üstün bişe yok tonları manuel olarak ayarladığın için istediğin tonu hemen yakalarsın zoomlar dijital oluyo genelde ve ayarlaması zor ayrıca istediğin tonuda bitürlü yakalıyamıyosun.kesinlikle boss al bende boss kullanıyorum ve acayip memnunum