-
arkadaşlar boss pedal almaya karar verdim ama kararsız aldım.
tavsiye ettiğiniz bi model varmı gt-6 dışında(ona çünü param yetmiyo)
boss me33 düşündüm ama onunda özellilerini bilmiyorum biliyosanız bira yardımcı olursanız sevinirim
sevgilerle
-
ME - 50 var bende sonuna kadar tavsiye ediyorum sana.çookkk memnunum.
abi gt 6 şuan 700 euro filan değmez ya.alıcaksan yurtdışından al.
-
me50 yi de kullanmak zor olmuyo mu_?
hani efektleri ayarlayabileceğin bi ekran falan yok.
-
yk abi çok kolay.herşeyi ayırmışlar grup grup.düğmelerle seçiyosun sen.dijital bi ekranla uğraşmıyosun hiç.mesela distortion ve overdrive lar bir grup, clorus frangler filan bir grup,delay echo,tap filan bir grup.reverb filan ayrı.tonlar var onları ayrı seçiyosun.wah pedalına değişik şeyler atıyabiliyosun.steryo çıkışlı pedal o yüzden delay çok tatlı oluyor.ve konserde kullanabilirsin bu aleti.hatta biraz ağır sayılır kavgalara giderken bile ayırma yanından iyi kafa yarar : )) wwah pedalını soktunmu adamın gözüne ya da : )))
-
ha birde korg demişsin.sanırım bu beyaz hafif ince 4-5 pedallı moden bahsediyorsun? eğer oyssa ben denedim.pross alırken çoğuna bakmıştım ve korg en kötüsüydü.efectler ses olarak gerçeğe pek yakın değildi.gitarı cep telefonuna bağla polifonik daha iyi ses alırsın : ))
-
sen alınık gt-6 ilanı veren değil misin?abi kendi sınıfında en iyi ses yazıyordu 360 ayrı ses var ve 24 bit ses kalitesi var bayağı bir anfi çeşidi için ayrı çıkışlar var ben bekliyorum hala gelmedei amerikadan ya niye türkiye bu kadar pahalı???????ühüüüü!!!!!!!!! ;P
-
Digitech'i de yabana atmayın derim. Oldukça başarılı aletler. Gene de en güzeli deneyip duymak.
-
beyler pekı V-amp 2 hakkında bılgınız var mı? benım pek bılgım yok bu pedal konusunda bu pedalın ıyı oldugunu duymustum...
-
dostum me50 bende almak istiyorum nasıl aldın yani nerden aldın kaç paraya geldi,, ve sesler analog gibimi.. kaydetme özeeliği varmı yardımcı olursan çok sevinirim be abi lütfenn