-
Öncelikle selam millet.Ya ne zamandır şöyle low low çalarım diye bir 7 telli düşünüyorum.sormak istediğim şu sizce 7 telli gereksiz mi?ve ibanez nasıl sizce 7 telli de örneğin k-7'den daha iyisi varmı sizce?sağ olun tekrar görüşmek üzere....
-
genellikle alternatif tarzda müzisyenler kullanıyor 7 telli gitarları.korn un gitaristinde filan vardı.zannedersem fiyatları da biraz pahalı.. ama eğer yaptığım müzik tarzı 7 telli gitar a gerektiriyorsa tabi ki o zaman güzel şeyler yapabilrsin.bence pek gerekli bişi değil : ))))
o paraya çok güzel bir gitar alabilirsin (6 telli)..
-
sağ ol purpleoverdose.America da 1300 dolar kıvılcım 1900'e getiriyor haklısın çok iyi bir 6 telli alınır sağ ol!
-
ya böyle şeyleri türkiyede çok pahalıya satıyolar.millet alıncada aha ne güzel kazıkladık salakları zannediyolar ama hayır öyle değil.millet çaresizliğinden alıyo.yoksa insanlarda farkında kazıklandıklarının!!! ama yapabilicekleri pek fazla bişi yokki.kaç insanın yurt dışında akrabası filan var,ona gitar alıp getiririr : )))
bilmiyorum bu fiyatlar nolucak.internette 300 dolara görüp burda 600-700 dolarları duymak beni çok sinirlendiriyor.
-
petrucci nin 7 tellisi var ama PurpleOverdosE'a katılıyorum o paralara sahane bi 6 telli gitar alınabilir.ya o para konsunda benimde cok asabım bozuluyo bu netten satıs sitelerindeki fiyatlar cok komik buraya geldiğinde olaylar cok deyişiyo.yani 300$lık bi ibanez prestige burda 1200'lerde felan.ama ben bu kasımda almanyaya gideceğim için daha gitar mitar düşünmüyorum:)
-
:: )))))) bavul ticaretine mi başlasak acaba? : ))))
al boss pross ları 300 e sat burda 450 ye. nasıl ama?? : ))
nasıl olsa burda 600-700
sevaba bile giriyosun : )))
-
7 tellinin saundu güzeldir ama almaya gerek yok bence very pahalı.ama o saundu yakalamak için mi telini si ye kadar kalınlaştırmak bence daha mantıklı.
-
ya öylede o zaman teller perdeye çarpıyor ben onun yerine 0,56lık mi takıyorum diğer telleri de ince mi yi takmamak üzere sıralıyorum iyi oluyor yani!!!!
-
gitarım ibanez 7-321 yani bir 7 tel bence klavyesi bi çok 6 telliye göre daha rahat klasik ibanez klavyeleri işte gayet şık,çift humbucker tonları çok iyi (bence) ve yakında gitara paf7 takıcam işte ozaman alet uçacak.
ayrıca gitara floyd rose gibi gereksiz salak bi donanım eklenmemiş.
çok memnunum tavsiye edrim biraz pahalıdır ama değer.