-
lutfen yardımcı olun bana bateri ye ok heves sardım ama tam olarak ne nedir neye vuruyoruz bilmiyorum sadece kros ve bageti biliyorum.bateri hakkındaki sorularıma yanıt bulabileceğim bir site varsa yazarsanız sevinirim tesekkurler
-
sen buraya sormak istediğin soruyu yaz ben cevap veririm.Başka arkadaşlarda yardımcı olur.
-
Evet. Kafana takılankar neler?
-
metronom sorununu en kolay nasi giderebiliriz?
-
metronom sorunu derken neyi kastettiğini pek anlayamadım.biraz daha açıklasan.
-
......
bak davullar hakkında bilgi almak istiyosan
tama.com
pearldrum.com
yamaha.com gibi sitelere uurayıp bi bak istersen ne nerde nasıl bişey diye....daha sonra arama motorlarından herhangi birine girip davul yazarsan sana davul metodları göstereblcek ve davul hakkında birçok şey anlatacak bir sürü site bulursun....
istersen ilk önce göz gezdir...
şimdiden allah sabır ve para versin.....
-
......
Metronum sorunu giderme ------ Sürekli çalacağın şarkıyı dinle ve biyere oturup müziği dinlerken elinle ve ayağınla ritm tut.
Gelelim arkadaşın sorusuna.
Ben sana birkaç isim yazayım (şu an zamanım yok bir daha girdiğimde birsürü şey yazarım)
Ritim tutulan ana parçalar --- Kros (sağ ayak) Trampet (Ayaklarımızın arasındaki davul) Hi-Hat (ritim zili)
Not:Hi-hat 2 tane zilden oluşur sol ayağımızla açıp kapayabiliriz böylece değişik ritimler oluşur...
Diğer parçalar:
Alto --- Üstteki 1.davul
Tenor --- Üstteki 2.Davul
Bass tom tom --- Sağ tarafımızdaki kalın ses veren davul.
Ziller:
Crash --- ritm değiştirmelerde veya atak sonlarında kullanılan zil sesi biraz uzun çıkarır.
Splash --- Atak ortalarında veya süs olsun die:) vurulan zillerdir.(Gerçi crashede süs olsun die vurabiliriz.)
Ride --- Ritm tuttuğumuz 2.zildir hafif,hoş bi ses çıkarır...
-
hallettim yaa teşekkürler hehe
-
k1ng drummer.com
-
baba düzgün yaz su adresi