Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

CORT A6-A5-A4

• need_a_cure • 24 Ekim 2004 17:00 • #539788
    bunlardan birini alacağım da nasıldır a serisi ??? (büyü ihtimal a6 alacağım )
  • Cenkkeskin • 26 Ekim 2004 19:47 • #539805
    Cort un A6-A5-A4 serisinden sadece A4 ü kullandım . Kalkıp bir Fender Roscoe Beck Bass V den sonra cortun A5 ini alırsan memnun kalcanı sanmam . A6 yı hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlardan duyduğuma göre tonları filan manyak imiş. www.sahibinden.com da vardı satılık bir tane bir bak derim? A4 e gelince profesyonelliğe yeni adım atmış birisi için cok kıral geliyor ilk basta ama zamanla yetmediğini anlıyorsunuz . Yani A4 ile A6 nın aynı olduğunu düşünürsek tavsiye etmem . cunku A serisinin değişen tek seyi Yanındaki 6-5-4 sayısı sanırım. Manyetikler filan hep aynı ?
    Bakınız : http://www.cort.com/basses/artisan/index.html
  • witty • 25 Kasım 2004 22:29 • #540289
    selam. ben 1 sene a5 kullandım gerçekten güzel bir gitar. ama sen hangi amaçla kullancaksın onu yazmamışsın örneğin çok a6 da çok rahat slap atamazsın... bartolini mk1 manyetik var bir de eski modellerden farklı olarak bir switch ve tuner var...
  • Custombass • 8 Aralık 2004 04:11 • #540401
    Selamlar herkese;
    Cort'un hemen hemen her modelini denemiş ve kullanmış biri olarak;öncelikle üç seceneğinde bir birlerine spesifikasyon olarak benzemesine karşın,hepsinin bir o kadar da birbirine uzak olduğunu bilmende fayda var;Bende Satılık bir Cort A6 var;yeni serilerden;Başka Altı telli aletlerim olduğu için satıyorum ama senin ne için A6 almak istemen önemli;A Serisi genel olarak iyi sonuç veren bir serisi,Kullanılan işcili iyi,Bartoloni manyetikler gümbür Gümbür olsa da bence Low tonlarda çok net ses üretmiyorlar,Aletin hi-mid'leri biraz yüksek ben elektrik Jazz çalıcam dersen,sana uzak bir secim olur,bir zaman sonra bu sorunu yaşarsın.6 telliler arasında orta iyi bir secim A6.Bunu kullanan ve bilen biri olarak konuşuyorum.Ama ben senin yerinde olsan A4 alırdım.Karar ise A5 olur.
    Emprovize için daha artikuleli bir alet diyorsan da a6;Slap hakkında bir arkadaş bir şeyler yazmış ama her türlü çalınıyor merak etme.Yani A6 ile de çalıyorsun.Eğer A6 alıcam diyorsan sıfırna 800-900 $ verme;sıfır gibi bir A6'yı Faturalı ve olarak 600 $'a bulursun.
    Sertaç Ekiz
    Basgitarist.com Genel Editör
    http://www.basgitarist.com