Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ya bana bi marshall ve iyi bi gitar lazım lütfen bilinçli ve gitardan anlkayan birileri yazsın.

• saleeh • 2 Kasım 2004 11:36 • #539912
    bende washburn X10 var onu satıp yeni daha iyi ib gitar almak istiyorum.bi de marshall lazım kesemize uygun.büyük bişey olursa çok iyi olur .bildiğiniz cazip fiyata bişeyler varasa bana lütfen cwp yazın.
  • chriss • 2 Kasım 2004 13:09 • #539913
    butcen nedir?
  • enderhct • 3 Kasım 2004 01:28 • #539922
    evrenselde wasburn var (ankaradaysan)600$sadece 3.el
    klavye 24. perdeye kadar ince seymır dankın manyetikleri var param olsada alsam hala duruyormudur acaba
  • Eja • 4 Kasım 2004 23:03 • #539947
    ben sana amfi olarak beringer öneririm. cidden kaliteli amfiler üretiyolar. behringer amfi'de dikkat edilecek nokta speaker ların Jensen olması. behringerin kendi speaker ları çabuk deforme oluyo ve göbekleri çabuk oynuyo. ama jensen olanlar iyi. gerçekten ucuz ve kaliteli. üstelik ton aralıkları çok geniş. bence araştır. bir de behringer amfiler kayıtta çok başarılı sonuç veriyo. benden tavsiye... :)
  • blackened69 • 7 Kasım 2004 20:56 • #539982
    iyi bir sistem kurmak istediğini düşünüyorum.

kendine iyi bir Cort X11 (mightymite pickup condition) ya da X Custom (seymour duncan pickup condition) alabilirsin. ama yamahaların Rg serilerine de bir bak. Ancak pickupları yenilemek zorunda kalabilirsin. en az 400 dolar ödemelisin.

amfi olarak da marshall'ın 100 watt'lık ve üstünde bir kaç ton ve foot switch'i olan modellerine bak. çok güzel tonlar yakalayabilirsin bu amfiyle. buna da 400 dolar diyelim. (2. el fiyatıdır ha!)

yani anlayacağın 1000 dolara yakın para ödemen gereklidir.
  • baphomet666 • 8 Kasım 2004 10:12 • #539986
    ya bana bi marshall ve iyi bi gitar lazım lütfen bilinçli ve gitardan anlayan birileri yazsın.

Bana kalırsa istediğin tonun ne olduğuna karar ver ona göre gitar seç.

Tavsiyem Fender, Ibanez ve Gibson'un dışına pek çıkmaman. 1000 $ gibi bir bütçe ile bu gitarların üst versiyonlarına ulaşabilme şansın var.

Tek örnek vereceğim. Zamanında 1800 $ ödediğim, ve üzerine de 300 $ lık manyetik masrafı yaptığım Ibanez 540S'imi 12 senedir kullanıyorum. Sorun çıkarmayan ve hala beni ilk günkü gibi çalmak için ateşleyen bir gitar. Bunun yerine gidip Squire Strat'ta alabilirdim ama bugün o gitar durur muydu, yoksa dağılmış mı olurdu bilmiyorum.

Unutma enstrüman en önemli şey senin için. Organından, ellerinden bir farkı yok. Nasıl konuşurken ses tonun varsa, belli bir deneyimden sonra kendi ses ayarların da senin ses tellerin gibi oluyorlar. Bu yüzden iyi bir seçim yapmalısın.

Eğer yardıma ihtiyaç duyarsan yazmaktan çekinme :)
  • Norton • 10 Kasım 2004 17:49 • #540020
    yanlış söylemişsin.cort x-11 üzerinde mightymight değil motherbucker pickup var.mightymight x6 için.
  • MartyFriedman • 11 Kasım 2004 15:14 • #540037
    ev için alıcaksan marshall MG 35-15 arası DFX ler var 350-150 arası değişiyo sanıyorum . konser vb içinse tabi ki valvestate 2000
    Gitar : İbanez almanı öneririm . mutlaka kendi stiline göre bir gitar bulursun ve çok da memnun kalırsın ( Ibanez SA120 var bende klavye çok rahat manyetikler çift humbucker çok memnunum ) . fiyatlar 200-1100 € arası değişiyor (1100 € dediğime bakma 1100 € luk gitar Ibanez RG2550EX dir dimarzio manyetikler aşmış bi klavye süper bi kasa stili ve çıkan sesine bakınca da hayvani bir gitardır . normal birşey istiyosan 200 ile 500 arası bulursun )
  • cc_baran • 11 Kasım 2004 18:23 • #540038
    trash veya death yapacaksan B.C. Rich öneririm. Fiyatlar da uygun,gitarlar da oldukça sağlam. Jackson gibi girmiyor yani.
    bar pub gibi yerlerde de çalmalıyım diyorsan Fender,Gibson gibi daha klasik tarz gitarlara yönelmelisin.
    millet beni dinleyecek diyorsan Jackson,ESP,Ibanez falan gibi markaları araştır,neden bilmiyorum ama bir Ibanez merakıdır gidiyor.
    Washburn,Cort gibi markalardan uzak dur derim,eğer ki gitar müziği yapmak istiyorsan.
    Amfi olarak Washburn Bad Dog al bence,her mekana uyar.
    Ama benim tercihim B.C. Rich Platinum Pro Series "V" model bir gitar.
    Agathis Body,Maple Bolt-on Neck,Rosewood Fingerboard,Licensed Floyd Rose,Tremolo,Sealed B.C. Rich Tuners,25.5" Scale Lenght,24 Jumbo Frets,Dot Inlays,2 BDSM Pickups,Black Hardware. Siteden direkt yazdım,anlamadığını sorabilirsin.
    Sitesinden de araştırabilirsin www.bcrich.com
  • blackened69 • 11 Kasım 2004 18:35 • #540039
    Bahsettiğin V, Flying V modeli ise yani bildiğimiz V harfi gibi ise, oturarak çalmak imkansız.