-
merhaba arkadaşlar,
elimde bi gitar var fakat onunla ilgili hiç bir bilgim yok.bi bilen vardır belki diye danışim dedim:) gitar oniki telli. tek saptan ibaret:p babam bi kaç sene önce bi antikacıdan almış fakat antika olduğunu sanmıyorum! hatta eminim değil! ne tür müzikte kullanılır? değerlimidir nedir ne değildir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın:) iyi bakın kendinize..
-
12 tel mi?
gitar olduguna eminmisin?
hiç daha önceden gitar gördün mü?
resmi varsa görebilirmiyim?
o gitar değil canavar olabilir :P
-
BU TARZ BIR GITAR GORMUSTUM TAMAMEN SOLO CALINIYOR VE HER TEL BIR USTUNDEKI ILE AYNI TONDA. BUZIKI YA DA UD GIBI DUSUN SARKIYA HAREKET KAZANDIRIYOR. AMA TABI RESMINI GOREBILIRSEM DAHA NET BIR BILGI VEREBILIRIM.
-
Ukalalık yapma diyebilirsin ama, her tel bir üsttekiyle ayı tonda olursa bütün teller aynı tonda olur gibime geldi benim...
Yanlış mıyım?
-
SANIRIM ANLASILMISTIR YA DA SOYLE DIYELIM EVET BEN YANLIS ANLATTIM.
1.TEL MI
2.TEL MI
3.TEL LA
4.TEL LA
5.TEL RE
6.TEL RE
7.TEL SOL
8.TEL SOL
9.TEL SI
10.TEL SI
11.TEL MI
12.TEL MI
-
12 telli bir akustik gitardır büyük ihtimal... ama amfiye bağlanan cinsten midir bilinmez... bir örneği de metallicanın nothing else matters klibinde jamesin elindeki hollow body gitardır...
-
çok merak ettim ha satıyomu acaba
-
resmi yok özürdilerim! satmayı da henüz düşünmüyorum! ya girişi falan yok bildiimz gitar gibi ama on iki telli! arkadaşn dediği gibi ikişer olarak aynı tondalar gLb!
-
Normal bir durum 12 telli akustik. Teller fazla degil sen biraz yabanc1s1n olaya. 7 telli elektroda var ilave tel üsttedir bunlardada. Keyfini cikar bence.
-
bulutsuzluk özleminin yaşamaya mecbursun albümünde ilk duymuştum sesini ve çok beğenmiştim... pink floyd'un wish you were here şarkısına da pek yakışıyor... bi tane oniki telli gitarım olsun isterim ... :))