Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

birazda keman

• guadalahara • 1 Aralık 2004 15:19 • #540337
    arkadaşlar ben bi keman almak istiyorum ve fiyatlar markalar hakkında en ufak bi bilgim bile yok.100-150 dolar kadar da param var.ne önerirsiniz bana.şimdiden teşekkürler.
  • NorMALE • 2 Aralık 2004 02:15 • #540346
    iyi düşün önce: başlangıc için sakın iyi birşey alma ortalama bir keman işini görür.çünkü aşırı sabır ve bir o kadar da zaman gerektiren bir enstrümandır,perdesiz lduğundan 1 seneden önce anlamlı melodiler çıkmaz ustalaşmak bayağı bi sene alır .bir süre sonra sıkılıp bırakmak isteyebilirsin ki çok normal,ne kadar pahalıya alırsan o kadar da elinden çıkartman zor olur ,ayrıca kemanın kendisi hariç Case ,Omuzluğu, ince akor switchleri, yedek mandal recine vs gibi aksesuarları da yanında vermezler,onlar da pahalıya geir sana...
    kısacası çok zor bir zor enstrümandır.

not:ayrıca mutlaka öğrenmek için de ders almalısın.
  • niles • 2 Aralık 2004 21:28 • #540356
    ogrenilmesi zor olduu kesin ama zaten bu yastan sonra da profosyonel olman imkansiz... yasini bilmiyorum ama 18i gecmissindir yani... ama yok illaa ben kemani cok seviyorum diyosan sana fabrikasyon cin ya da alman kemanlarini oneririm cunku onlarin fiyatlari uygun...
    ne kadar pahalıya alırsan o kadar da elinden çıkartman zor olur
    demissin normale... bu olay tam tersidir aslinda muzik dunyasinda... yani iyi bir kemanin satimi cok daha kolaydir... ama turkiyede iyi bir keman bulmak da zaten bi o kadar zor yani epeyce bi arastirma yapilmasi gerekiyo iyi bi keman icin... onun icin zaten iyi bi keman bulamaz kolay kolay...
  • NorMALE • 2 Aralık 2004 22:48 • #540359
    Fiyat konusunda üst kalite kemanlardan bahsetmiyorum hiç,çin alman malı kemanların bile kendi içinde fiyat olarak pahalıları var yani demek istediğim 300-400$ a çıkar mesela sonra cok rağbet gören bir enstrüman değilki o paraya alanı da olmaz türkiyede elden çıkartmak zor.ha birde çok para vereceksen de aldığın kemanın iyi olduğunu da bilmen lasım anlamıyorsan mümkün değil zaten.
  • niles • 5 Aralık 2004 20:57 • #540379
    tamam haklisin ama demek istedigim turkiyede kemanla ilgilenen insan yok degil... ama sen de haklisin cunku yeni baslayacak ve hobi olarak surdurecek biri icin super bi stradivarius gerekmiyo :) bosu bosuna tartisma yaratmis olabilirim kusura bakma!
  • NorMALE • 5 Aralık 2004 21:02 • #540380
    bi daha olmasın :)
  • haterceit • 5 Şubat 2005 23:17 • #541371
    Arkadaşlar bende keman almak istiyorum ama kararsız kaldım en ucuz keman 85 milyon ama nereye sorduysam markası farklı. (Çin,Alman malı ama bazılarının markası bile yok). Bu ucuz kemanlar arasında en iyi marka nedir? Bir de DERS ALMAK İSTİYORUM ucuz fiyata iyi bir hoca bilen var mı?.

Ben Ankara'da oturuyorum.

[email protected] veya [email protected]'a mail atarsanız sevinirim.