Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bass gitar almak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var

• 46 • 6 Aralık 2004 20:24 • #540388
    selamlar Fiyatı ve tonları uygun bana çok problem çıkartmayacak bi bass gitar almak istiyorum fakat bass gitarlar konusunda pek bir bilgim yok lütfen bana bu konuda yardım edin ayrıca önerdiğiniz gitarla birlikte birde güzel anfi(tabi yine fiyatı uygun:) tavsiye ederseniz duacınız olurum teşekkürler
  • Infernal • 7 Aralık 2004 22:03 • #540396
    sanrim yeni baslicaksin ikinci el almani tavsiye ediyorum gerek garajdan olsun gerek taksim tunelden olsun arastir ayrica 5 telli tavsiye ediyorum gercekten gerekiyor o si. Manyetik konusuna gelince tavsiyem pasif cunku her turlu tonu iyi teller ve pedal veya processorlar ile sagliyablrsin.Telleri alir almaz deistirmeni tavsiye ediyorum fabrika teller orjinal olablr ama yeterince iyi degillerdir.Elixir teller en iidir 55€ brs pahali onlar olmazsa d'dari o slowound lar iidir 35$ flan galba!
    en onemli soru gitarin markasi: KESINLIKLE Yamaha! bulamazsan Washburn tavsiye edeblrm ancak ben iice ucuzuna kaccam diosan Cort tek caren galba
    BASARILAR yardimci olabldysem ne iyi (eger yeni baslicaksan fazla para verme tarzin calisin oturunca kendine uyan bsi alirsin)
  • guadalahara • 7 Aralık 2004 23:16 • #540398
    bende 5 telli tavsiye etmiyorum.yamaha bb404 kullanıyorum.son derece memnunum.ne biliyim 5 telliler hiç bana bas gitarmış gibi gelmiyo ;))bi çok bas virtiözümüdür ne karın ağrısıdır 4 telli kullanıyo..yeni başlıycaksan 4 telli ile başla bence.yamahalar ınfernalinde dediği gibi gerçekten sağlam gitarlar.kıt bilgimle daha fazla haddimi aşmayım.sana kolay gelsin.eyvallah.
  • Custombass • 8 Aralık 2004 03:53 • #540399
    Selamlar;
    Öncelikle Bütçene en uygun olan enstrumanı almak için çok araştırma yapmalısın;Araştırmayı yaparken,yeni başladığını söylediğine göre;bir tarz saplantın olmadığını varsayarak,vizyonunu kısıtlamayacak ve kişisel müzik gelişimini olabildiğince hızlı yansıtacak bir esntrumana ihtiyacın var.Öncelikle ikinci el bir alet alacaksan;bütçen dışında bunu bilen biri ile almanda fayda var;Eğer ki sıfır bir alet alacaksan;bunun için de belirli bir bütce ayarlaman ve bütce doğrultusunda hareket etmen gerekiyor.Örnek olarak 300 $'lık bir bass gitar bütçen varsa;Secenekler şunlar olabilir;Başlangıç için Yamaha'nın Rbx starter serisi modelleri,Cortun C Serisi,SX veya Stagg Jazz Kasa bir Bass Senin için orta karar secimler olabilir.düşük bir bütçe de iyi bir elektronik veya iyi bir ağaç kombinasyonu düşünmen zaten cok zor.Ama yukarıdaki secimler (Kullanılmış bir bass'a girersen daha iyi seceneklşer bulman mümkün)senin bass gitar ile adım atmanı sağlayabilir.
    Amfi konusuda bas gitar'a benzeyen bir konu ztaen.Bütçe önemli;Ama almaman gerekn bir kaç marka söyleyebilirim,AmpteQ adlı bir marka var sakın alma,zarar edersiz veya gidip bir Laney'e de para verme;Laney kötü değildir ama ,daha sonra para etmez.Bunları göz önünde bulundur.
    Web sitemizdeki ilanlardan da ikinci el bas gitar veya amfi bulman mümkün.Kolay gelsin.
    Sertaç ekiz
    Basgitarist.com genel editör
    http://www.basgitarist.com
  • 46 • 8 Aralık 2004 23:15 • #540411
    selamlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim size bişey sormak istiyorum başlangıç için 4 telli bass mı tavsiye edersiniz?
  • Custombass • 9 Aralık 2004 00:02 • #540414
    4 teli tavsiye ederim nacizane..Tercihim de perdeli 4 teldir;..(Her ne kadar 5-6 telli 4 ayrı alet daha olsa da elimde..)perdesiz için tel sayısı artabilir belki
    http://www.basgitarist.com