-
arkadaşlar elektro gitarda ne marka teller kullandığınızı ne gibi avantaj ve dezavantajları olduğunu yazarsanız sevinirim. büyük çelişki içindeyim bu konuda..
-
dadaryo, orta kalınlıkta olması gerek unuttum tansiyonunu ama .11 olabilir. herneyse bence çok kalite yani ancak tek sorun 1 haftada bile kopabilmesi. sesi clean ve distortion tonları çok harika oluyor dadaryo ile ama fason üretiyorlar sanırım. yani abi 1 hafta içinde La teli kopar mı ya? gitarı ilk aldığımda Cort'un kendi koyduğu teller vardı, onlar bile kaç ay gitmişti...
-
dadaryo, orta kalınlıkta olması gerek unuttum tansiyonunu ama .11 olabilir. herneyse bence çok kalite yani ancak tek sorun 1 haftada bile kopabilmesi. sesi clean ve distortion tonları çok harika oluyor dadaryo ile ama fason üretiyorlar sanırım. yani abi 1 hafta içinde La teli kopar mı ya? gitarı ilk aldığımda Cort'un kendi koyduğu teller vardı, onlar bile kaç ay gitmişti...
-
dean markley blue steel kullanıyorum... 0,9 hoşuma gidiyor... daha önce dadaryo nun 0,9 0,8 0,10 denedim... ve bu tellerden adam olmaz dedim... :) nerdeyse bir aydır deli gibi çalıyorum... oraya buraya sürüyorum gitarı, telleri ama daha kopmadı... distortion u pek tat vermiyor ama sanırım benim gitarımın aria olmasından kaynaklanan bişey :) clean sesine bayılıyorum...