-
placebo,him,muse,soad,p.o.d,guano apes tarzında çalabilmek için elektroda hangi manyetik dağılımını seçmek lazım?
-
Bu tür yarı kirli overdrive tonları için ben sana iki tane dimarzio hambucker tavsiye ediyorum..fiyatına göre kaliteleri de değişiyor tabi
-
fiyat filan ayrı konuda,
benm kafamı karıştıran;
kimisi;2 humbucker 1 single alırsan iyi olur diyo
kimisi;2 single bir humbucker al her tona gider diyo..
2 humbucker al diyende var
kesin olarak bilmek istiyorum belirttiğim grupların şarkılarına hangisi daha uyumlu olur????
-
sen ya 1 humbucker ya da en fazla 2 humbucker almalısın.
-
zaten onda çelişkideyim tam olarak net bi cevap vericek yok mu yaff
-
2 tane demiştim sana , bu grupların soundu ve işi daha çok bu şekilde halledilir single ve hambuckerdan oluşan bir sistem seçimi yapmak çok mantıksız bence...sen 2 hambucker kullan derim.
-
2 tane demiştim sana , bu grupların soundu ve işi daha çok bu şekilde halledilir single ve hambuckerdan oluşan bir sistem seçimi yapmak çok mantıksız bence...sen 2 hambucker kullan derim.
-
iki humbuckerın birini necke takmak gerekecek ve bu da bana sorarsan mantıksız bir çeşit kısıtlama gibi geliyo. zira single dan alınacak yumuşak tonu kaybetme riski bence kabul edilemez. bunun yerine şöyle bir seçim uygulayabilir. single coil yani hem single hem hambucker işlevi gören manyetikler. dimarzio'nun geniş seçenekleri var bu konuda. fast track sanırım işi görür zira tarz çok sert değil galiba.
daha sertleri var ama onlar da death metal tarzına daha uygun. gitarı bilmiyorum.tam okumadım özür dilerim. gitarın ağacı da bu konuda kararkteristik özellikler verebilir.
-
Ben de drummiste katılıyorum neckten alacağın yumuşak ve dingin tonu da riske atma bence.Bence de single coin özelliği taşıyan bir humbucker alabilirsin illa ben humbucker alıcam diyosan.Bu manyetik konusu çok alengirli bi konudur,alıp denemeden tam olarak senin istediğin tona hangi manyetik gider bilemezsin..
-
bir hambakır bi singıl bi de singıl koil derim ben ama bence daha sabit bisey olsun diyosan bi hambakır iki singıl guzel olur ki benim oyle