Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ibanez sdgr400 bass hakkında

• silentozzy • 13 Aralık 2004 10:17 • #540456
    (kore)bu gitarı ikinci el almayı düşünüyorum.kullanan veya bilenlerden öneri...
    daha iyisi varsa söylerseniz sevinirim...
  • Custombass • 13 Aralık 2004 15:02 • #540461
    Japon asıllı bas gitarlara sempatimin olduğunu göz önünde bulundursak;bu alet için orta üst seviyede olumlu seyler yazmam kaçınılmaz:))Alet doğru bir set-up ile;özellikle Sap ve tel ayarı ile,doğru tel seçimi ile uzun süre sorunsuz kullanabileceğin bir bas gitar.3 parca Maple gövde,Fingerboard Rosewood,Bass Collection'lardaki gibi Pasif Jazz ve Presicion Manyetik,3 band Aktif Eq sistemi,24 perde güzel bir alet;sanırım aksamları siyah'tı.benim tek beğenmediğim yönü bu olmuştu.Manyetik kombinasyonu hemen hemen her tür müzik için olumlu bir tasarım.Ama Funk,Pop,Jazz ve türevleri için cok daha rahat..Piyasa müzisyenlerinin bir ara cok rağbet ettiği bir aletti.Gövde olarak da şık ve ince bir tasarımı var.yeni SD ailesine göre cok daha olumlu özelliklere sahipti;mesela yeni sd ailesinde Neck-thru oldu sap ve gövde kombinasyonu ki,bu alete hiç yakışmadı.
    Eğer ki fiyatı da hesaplı ise,ve temiz bir bas ise düşünülmeden alınacak bir seri SD serisi.

Sertaç Ekiz

Basgitarist.com Genel Editör

http://www.basgitarist.com

[email protected]
  • jasonic • 25 Aralık 2004 17:16 • #540609
    bu basi bizzat kullandim,yaklasik 3 yil kadar.orta derece bir bas,ne derece caldigina ve ne bakledigine göre degerlendirmek gerekir.ben sahneye cikmaya baslayinca biraktim,ancak o noktaya kadar beni epey götürdü.sonucta tavsiye edebilirim.