Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Lütfen Kayıt Hakkında Bilgisi Olan Cevap Yazsın.

• airsrevenge • 14 Aralık 2004 18:49 • #540484
    Evde kasede amatör ama kaliteli kayıt yapmak için en uygun aleti ayrıntılı markası modeliyler tavsiye ederseniz çok sevinrim ... kasete kaydedecek. 100-150 dolara bulabileceğimi emin bir yerden öğrendim teşekür ederim...
  • Serpent_King • 14 Aralık 2004 19:00 • #540486
    Bence birkaç alet kullanman daha mantıklı şöyle ki...

100 - 150 dolar arasında bir mixer al kendine
    cubase yazılımını kur bilgisayarına
    kasede kayıt yapabilen müzik setin varsa onu mixere
    kullanacağın aletleri miksere
    mikseri de bilgisayara bağlayacaksın

müzik setini mixere bağlamak için farklı kablolar kullanabilirsin bunun için elektronikçilere başvurman gerekebilir ama bi line in kablosu işini görür diye tahmin ediyorum..
  • airsrevenge • 16 Aralık 2004 21:29 • #540525
    arkaedas evde power mixer im var bilgisayar farklı odada olduundan o amatör kaset çaları andıran olaylardan ne yapabilirim mesela
  • Webeffect • 15 Ocak 2005 12:44 • #540960
    modeli unuttum ama Technics al.. iyi marka...
  • andresson • 16 Ocak 2005 12:30 • #540972
    Bilgisayara neden kayıt yapmıyorsun sonra kaydettiğin wav'ı cdye atabilirsin en iyi kayıt kalitesi bu.

İlla deck istiyorsan Sony, Technics oldukça iyi kayıt yapan decklerdir.
  • souls_for_rent • 16 Ocak 2005 13:02 • #540975
    ya bana da internetten indirebileceğim davul ve bass programları yazbilir misiniz..?
  • thriller • 16 Ocak 2005 23:20 • #540988
    ya bana da internetten indirebileceğim davul ve bass programları yazbilir misiniz..?

tam olarak anlamadım ne demek istediğini ayrıntılı yazarsan neyapacağanıa bağlı...

altyapılara davul loopları veya bass notaları yazmak için bir program istiyosan reason ya da fl studio yu al.

www.fl studio.com adresinden demosunu indirebilirsin. fakat save yapamassın.garaj olarak korsana karşı olduğumuz için orjinalini alman gerekecek :))

not: yukardaki adres fl ve studio kısmı birleşik olacak.maalesef bekçinin kurduğu dejenere türkçe sistemine takıldı..işte boyle şeyler yapınca olacaklarıda tahmin etmek gerekir.