Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

lanet olsun vazgeçtim

• deliturko • 15 Aralık 2004 18:47 • #540507
    sevgili garj sakinleri ben şu lambalı amfi fiyatlarını demin öğrendim olamaz avt20 375 siterlin olurmu ya herşeyden vazgeçtim mg serisi tam model adını unuttum ama 100 watt olan versiyona kafayı taktım öneriler lütfen bu elette efekt falanda var ne derece kalitelidir bu efekler birde özellik bakımından zengn bir amfi oluyo bu alet sizce vereceğim tam 545 dolara değermi artık alacam kardeşim sıkıldım amfisizlikten !!!!!(bende amfi var ama ben onu adamdan saymıyorum )
    note :isteyene bd25r washburn satılıktır
    sanchez klasik gitarda bulunur gül ağacı kılavye brige ve 4 band ekolayzer var üstünde alın bunları deliturko kardeşinize yardım edin amacına ulaşmasını saygılar sevgiler
  • LtEagle • 16 Aralık 2004 12:31 • #540516
    abicim ben olsam varımı yoğumu satmazdım yani bir amfi sonuçta hem ne yapacaksın ki okadar sağlam amfiyle yıkacakmısın evini başına :D geyik bi yana sen bi line 6 amfi al bence hala ısrar ediyorum spider 2 versiyonuna bi dene hem test etmiş olursun...
  • deliturko • 16 Aralık 2004 18:38 • #540524
    peki bu alet nasıl bi şey ampüllümü??? line 6 ları hiç bilmiyorum birde mersinde olduğum için açıkçası çok geniş bir pazar ortamım yohh
    olsa zaten lambalı amfi alacağım ama baktım marshall lara şok şok şok oldum avt20 375 siterlin yaaaa olamaz böyle bişey euro da değil siterlin ya 700 dolar yapıyo oda yuvarlak hesap ben fiyat performans diye düşündüm birde bütçe durumu dedim alım kocamam bi marshall ama line 6 spider 2 ye bakacağım sağol beğensem bile almam bayağı zor olur fiyatı ne bu aletin acaba ???
  • deliturko • 18 Aralık 2004 18:10 • #540540
    ya arkadaşlar yok mu bana mashall mg100dfx hakkında yorum yapacak bekliyorum kullanan test eden yok mu bu aleti alala ya
  • XES • 21 Aralık 2004 11:14 • #540561
    marshall alma derim sana. lambalı amfi her zaman transistörlüden iyidir ama malesef çok pahalılar ve aldıktan sonra da masrafları bitmiyor.
    line6'e gelince. 3 gün önce Line6 SpiderII 212 modelini aldım. Lambalı değil tabi ki. 2 adet 75watt 12inç Celestion Custom hoparlörlere sahip. toplamda 150watt yani. 12 tane ampli simülasyonu var. ikişer tane Clean, twang, blues, crunch, metal ve insane simlerine sahip. ayrıca üzerinde reverb, delay, tape echo, sweep echo, chorus/flanger, phase ve trenolo efektleri var. ton kaydetmek için 4 kanala sahip ve kanal geçişleri sırasında hiç gecikme yapmıyor. tuner, noise gate, distortion boost gibi ek özelliklere de sahip. Line6 türkiye distriütörü kıvılcım müzikten alabilirsin. 150wattlık 212(2x12"75w) modeli 685€, 120wattlık 210(2x10"60w) modeli 615€, 75wattlık 112(1x12"75w) modeli de yanlış hatırlamıyosam 585€ fiyata sahip. Bunların yanında bir de head+cabinet modeli vardı ama fiyat yüksek tabi 500+500€(600+600 de olabilir) sanırım.
    her modeldeki ampli simleri ve efektler aynı. tek fark ses gücü. kıvılcım peşin alımlarda indirim yapabiliyor ya da abazı kartlara peşin fiyatına 3 taksit yapabiliyor diye biliyorum. Bu arada 212 modelini almak isteyen olursa bir kaç ay beklemeli çünkü türkiye'ye gelen sonuncuyu ben aldım eheh
  • XES • 21 Aralık 2004 11:51 • #540562
    yanlış anlaşılmasın. marshall ve lambalı amfi için yazdıklarım ayrı yorumlar.
    marshall alma diyorum çünkü çok iyi tonlara sahip değil bence. çok fazla reklam yapıyolar o kadar. bence fiyatlarının hakkını hiç veremiyolar. özellikle türkiyede.
    ayrıca lambalı amfi için yorumum: iyidir ama masraflıdır. belli bir seviyeyi geçmeden lambalı amfi almak çok da mantıklı olmaz. ha ama paran çoksa, masraf sana koymazsa tabi lambalı al. hatta fender twin reverb al hemen bi tane. yok metal yapacaksan peavey 5150 al, daha da paran varsa mesa/boogie road king al. ama benim gibi amfi için cüzdanını zorlayanlardansan şimdilik lamba hayalini ertelemeni öneririm.
    sanırım mt-2 kullanacakmışsın. sana garanti verebileceğim bir konu varsa o da spider alısan mt-2yi kullanmaya gerek duymayacağındır. hayvan gibi bir distortiona sahip bu amfi.
  • LtEagle • 21 Aralık 2004 14:57 • #540563
    www.line6.com hala line 6 derim bidaha belirteyim behringer amfileryanında sönük duruyo ayrıca sitede amfilerin seslerini dinlemek mümkün ankara-kıvılcım da bulabilirsiniz...
  • deliturko • 21 Aralık 2004 18:10 • #540564
    sağolun var olun ama bende senin gibi bütçe sıkıntısı yaşıyorum line6 nın sitesine girdim baktım valla amfiler güzel ama biraz fazla digital değil mi bunlar marshall da bu kadar özellik yok özellikleirde bence yeterli ama bende marhall ın cok da iyi oldığını biliyorum asıl mesele ben metal yapacağım evet fakat manyak adamın biri olduğum için sağım solum pek belli değil aynı zamanda blues olayınada gireceğim zıtlığa bak genel tonal değerlendirme yapsak her konuda yeterli bi amfi lazım bana amfiyi aldıktan sonra jackhammer alıcam zaten hasta oldum alete metal müzik için onu kullanmayı düşünüyorum birde bu alet çok esnek bi yapıda olduğu için iyi overdirve tonlarıda veriyor gain olayı ise inanılmaz bi alet yanına crybaby wah + compressor/sustainer alacağım bu kombinasyonla nasıl olur öte yandan bunların yanına alınabilcek çoğu analog ekipman line 6 da var zaten yani kararsız ve parasız bir olarak ne yapmalıyım (oohhhh be rahatladım )
  • XES • 23 Aralık 2004 22:16 • #540585
    bence line6 her tür müzik için rahatça beklentilerini karşılar.
    ama tabi ki her müzik aleti gibi bunu da denemeden almamalısın. sonuçta bunlar benim görüşlerim ve zevkim. sen deneyince bambaşka düşünebilirsin.