-
herkese selamlar..davul almak istiyorum ama bikaç parça olarak toplamak istiyorum yeni başlicam ama dandik olmasın..yani parça parça toplayabilme imkanım varmı ve bana parça parça veya bütün olarak kaça patlar bi yardımcı olursanız???
ve bu konuda tecrübeli kişilerin tavsiyelerini almak isterim..
hangi markalar daha iyidir,yeni başlayan biri nasıl bişiy tercih etmelidir,ses kalitesi hangi deride hangi ağaçta hangi alaşımda daha iyidir falan gibi???
-
merhaba arkadaşım ben dacul çalıyorum ama elektro çünkü akustik alırsam komşular ağzıma sıçar eğer senin de komşu problemin varsa elektro al akustik bir davulun sesi 5 milyarlık bir ses yalıtımıyla sağlanır çünkü... sana şunu söyleyeyim davul alacaksan yamaha al çünkü kalite ve fiyat oranı diğer markalara göre çok daha iyi... eğer ucuza bir şeyler alırsan 3 hafta sonra elinde kalır hem davulda ucuz ya da darta seviye ama kaliteli bir dacul yok pahalı ama çok kaliteliler var yamahanın ses kalitesi harika olan ortalama bir davulunun fiyatı 800 dolar falan parça parça almaya kalkma sesleri uyuşmaz hepsi aynı marka olsun sonra geliştirdikçe yeni ziller altolar vs. eklersin zaten eğer yardımım dokunmuşsa ne mutlu bana...
-
şimdi kardeş öncelikle parça parça falan almaya kalkma sana 2-3 misli fiyata patlar.Alacaksan set halinde almanı tavsiye ederim.Eğer yeni başlıyorsan öyle çok kaliteli birşeyler aramana gerek yok.400-600 milyona da davul bulursun var yani piyasa da(seni idare eder).Maxtone, mitello, new sound, powebeat vb falan tercih edilenleri, ama iyi davul değil yani söyliyim. Eğer paran varsa Tama ya da pearl al. sen yine de iyi bi araştır.Attalos arkadaşa elektro davul konusunda katılmıyorum. Bence akustik davulun ayrı bi asaleti var yani ne biliim kendinizi daha ayrı hissediyosun. Akustik her zaman tercihimdir.Her neyse yeni başlıyosan bence paraya fazla kıyma geliştirince iyi bişey alırsın; zil, alto, twin falan eklentiler yaparsın.. Hadi başarılar.!!
-
Bence de set al parça parça çok uğraştırırı ayrıca ilk hevesin gidince almaya devam etmezsin iyice soğursun.
Ucuz davullarda en iyisi maxtone dur.İyi deri takarsan sound alırsın az çok.Bir de kesin çalışma pad'i al...
-
niye ki parça parça!? git adam gibi bi set al ben öyle yaptım yok param yok diyosanda maxtone al!!!
-
geçende elektro bateri çaldim. çok berbat bir sesi var. akustik baterinin sesini veyerini kesinlikle tutmuyor. Atak felan olmuyor. Sesler igrenç. ancak 5000 dolar ve üstü elektro bateriler güzel ses veriyor.. Benim baktigim 250 dolarlikti. oyuncak gibi geldi bana...