ya eskişehirde nerde elektro gitar satan bi yer var bilen var mı? heralde koca eskişehirde vardır di mi elektro satan yer. alacam ama yer yok. ikinci el satan da yok zaten ya internetten arıyorum ama gitarı elime alıp bakmadan içim rahat etmiyo ya... offf nolur yardım edin şaftım kaydı balıkesirden maxtone marka bi gitar aldıydım ilk gitarımdı daha elektroyla ilgili bişey bilmiyodum teknik açıdan yani zzz sesiyle ilk olarak o gitarda tanıştım ayrıca sağolsun omzumu da çürüttü ama neyse kaktırdım kurtuldum nolur ya gitar satan bi yer lazım elektroooooooooooooooooooo...
en çok secenek savaş caddesindeki evrensel müzikte bulabilirsin. atatürk caddesi aralığındaki asil müziktede güzel gitarlar var ve burası kıvılcımla çalıştığı için ordan da getirtme imkanın olabilir. detay istersen mesaj atman yeterli..
savaş caddesinin nerde olduğunu keşfedince oraya damlarım:) atatürk caddesinin hangi aralığında hava hast.ı karşına alınca sola doğru mu sağa doğru mu? ege müziğe bakabildim çünkü orayı bulabildim:) yani yerlerini tarif edebilirsen sanırım bulurum şimdiden teşekkürler..
stadyumun yanındaki cadde savaş caddesidir.. tramvay yolunu 200 metre takip et (şehitliğe doğru tabi) solda evrensel müzik. ege müzikten stadyuma giderkende ilk sokaktan sola gir az ilerle bulabilirsin.