-
kısa vadede idare etmesi lazım (1 yıl dan biraz fazla) üzerine emg takılacak 81 85 ya da bir üst modeli (m100fm) var omu tercih edilmeli onda floyd rose da var
floyd rose u yeterli performans veriyormu onu merak ediyorum emg ler sayesinde sustain problem olmayacaktır görüşlerinizi bekliyorum solo çalmak için alacağız başka gitarlar la ilgilenmiyoruz sadece bu ikisini değerlendirirseniz sevinirim
-
abi yokmu yorumu olan bu konuda?
-
m-50 arkadaşım aldı üzerinde original ESP sarım manyetikler var ben bass çaldığım için pek bilgim yok elektro hakkında ama bizim rtim gitarist aldı floyd rose yok üzerinde ama tonlar fiyatına göre mükemmel..
-
beni tonu enterese etmiyo dayanıklılık vede aletin hardware le ilgileniyorum manyetikleri değiştircem çünkü genel olarak çalınabilirlikle ilgileniyorum daha cok
-
o.9 esp fret
24 perde
0.10 ESP STELL teller standart
rose wood finger board
alder gövde
akça ağaç sap
dahası gerekmes sanırım :o)
soloist bi gitar ama !
-
ben alıcaktım ama deneyince beğenmeyip washburn n2 almıştım.
ben tonlarını sevmemiştim ama sen manyetik değişçek diyosun, bilemem o zaman.
klavyesini falan da unuttum gitti çok zaman oldu. yanlız ltd pek de iyi gitarlar yapmıyo. esp ile karıştırma yani.
-
bu kailte farkını,dan zaten haberişm var yinede sağol ben klavye rahatlığı üstündeki hardware kalitesini merak ediyordum ama artık ilgilenmiyorum sağolun var olun zaten tonu bayağı kolpa onu biliyorum