-
Solo atarken kredi kartı, ritim atarkende telefon kartı sertliğinde pena kullanmak gerekir.
Ben soloda jazzIII jim dunlop küçük siyah pena kullanırım,ritim
atarkende yine jazz3 kullanırım ama erimişini.
-
Kredi kartından yapılanlar.Sert olması yeterli yani..
-
Dunlop JAzz 3..bunu birçok büyük gitarist kullanıyor arkadaşlar..Ben ritim solo diye ayırmıyorum şarkının ortasında pena değiştiremeyeceğim için :D..jazz 3 lerin kırmızıları siyahlarından daha çabuk eriyor ve ben her hafta bir siyah jazz 3 alıyorum , tüm ritim ve solo pickingleri çok rahat oluyor bu penayla.Yanlız bir kere alıştınız mı bir daha başka penayla çalamıyorsunuz...
-
(..bunu birçok büyük gitarist kullanıyor arkadaşlar..) evet mesela ben :p sağolsun Süha tavsiye ettiğinden beri JazzIII Dunlop kullanıyorum acaip memnunum....
-
benim de tavsiyem jazz3 yönünde. kırmızılar sanki daha bi uygun gibi. bir de stubby 2 mm özellikle sweeplerde şeker gibi gidiyo.
-
jim dunlop 1,5mm 2,00mm 3,00 mm solocuysan sasma
-
kesinlikle doğru serpent. alışınca başka penayla çalınmıyor. hem ritm hem solo için çok uygun. siyahlar kırmızılardan daha dayanıklı fakat siyahların pürüzlü yüzeyini sevmediğim için be kırmızı kullanıyorum. herkese de tavsiye ediyorum jazzIII'ü
-
Jdunlop big stubby 2mm.
-
cıkart lefonun simkartını onla çal :P(pena yoktu oyle yapmıştım)
-
ıbanez