-
merhaba,
evde amatör olarak klavye çalıyorum. Halen Roland E 14 TROR kullanıyorum. Aletin ses kalitesi ve hazır ritimlerinden memnunum. Ancak biraz daha gelişmiş bir şey almayı düşşünüyorum. Hem Türkçe hem de yabancı müzik çaldığım için yeni alacağım aletin de üzerinde koma ayarı olmasını arzu ediyorum. Bu verilere göre bana hangi aleti tavsiye edersiniz? Ritim kart slotu olduğu için E 40 OR makul geliyor ama onun ses seti de bildiğim kadarıyla benim aletle aynı. Yine Roland'ın E 56, 66, 70, 86, 96 gibi gelişmiş modelleri var ama onlarda da bildiğim kadarıyla koma ayarı yok.
Bir de Korg'un bazı modelleri var ama özelliklerini çok iyi bilmiyorum. Korg'un bana tavsiye edebileceğiniz Workstation veya ritim box'lı modeli var mı?
-
valla buraya pek adam uğramaz..bana kızacaklar ama sen bunu istersen müzik formuna yaz
-
ya klawyeci arkadaşım bizim grup var atla gelsene:)(bence en iyi klawye korg ) anlamam ben davulcuyum
-
bir kalvyeci olcak buralarda
hakikaten klavyeciyse bilir bişiler
sadece nicki klavyeci diilse tabi :)
ona bir uğra istersen
-
Taş geldi geldim..Kardeş E-40 al.Çünkü saydığın serilerden en pratik,iş görür ve ucuzudur.Korg serisinden i 30 tavsiye ederim.Ya da Solton ketron derim.Ritm box o adar çok alet var ki..Aşağı yukarı hepsi aynı kapı..