-
Sanırım bir çok gitarcının başına gelmiştir
İğrençtir, canavar gibi çalarken,uzun süre-
li verdiğiniz ara nedeniyle parmaklarını-
nızın hamladığını görmek. Tekrar çalışmak
istersiniz fakat daha önce rahatça yapabil-
diğiniz egzersizleri o kadarda rahatça
yapamadığınızı görürsünüz, bu da moralinizi
bozar, ama kormayın arkadaşlar, sadece iki
hafta parmaklarınızın büyük bir ölçüde
geri gelmesinde yeteli oluyor, yani 6 ay
gitarı ellememişseniz eski haline dönmesi
için tekrar bi 6 ay veya 3,4 ay çalışılması
gerekmiyor bu merede. Not:bu arada, bu en
son açıklamamı, daha önce gitarı bırakıpta
tekrar başlayamama hastalığına ilk defa
yakalanmış insanlar için yazdım.
-
Haklısın.
-
Eskiden yaptığımız kayıtları dinleyip, "artık böyle çalamıyoruz" demek de çok can sıkıcı. Çalışmak gerek, zaman gerek..
-
Ben 4 sene önce bir motorsiklet kazası sonrasında sol bileğimden 3 tane ameliyat oldum. Ve biri de mikrocerrahi idi. 6 ay öncesine kadar çalmıyordum ama geri dönebildim sonunda. Her çaldığımda kendime ne kadar kötü olduğumu söyleyip duruyorum. Ama bu da güzel. Yaptıklarım, yapabileceklerimin göstergesi ve şu an bana herşeye baştan başlayıp yanlış bildiklerimi düzeltme imkanı sunuyor.
-
bende salak gibi parmaklarımı filan kestim alkolü fazlA kacırıp..gitarı da bıraktım..dokunmak bile gelmiyo içimden..
-
bende bu hastalıga cok sık yakalanıyorum bunun nedenide gitarımdan nefret etmem işeyaramaz tahta parcası ama yinede kıyamıyorum
klavyeden yırtıyo alıstım bırakamıyorum da
neyse cabuk gecen bir hastalık nezle gibi
-
2.5 sene önce 9 senelik gitar maceramı bırakıp davula başladım pişman değilim ama gitar çok köreldi.
Dediğin gibi 2 haftası var daha önce de başıma gelmişti 2 hafta hergün programa çıktım düzeldi şimdi yine bozuk :))))
-
ah bea ah bea!yarama tuz bastın yaf!valla okul başladı başlayalı gitarıma dokunamıyorum bile canavar gibi klasik çalıyodum şimdi ise......:((valla allah kimsenin başına vermesin bea kardeş
-
benim böyle bir derdim var.Müzik grubum vardı ama ben başka bir şehire taşındığım için gruptan ayrılmak zorunda kaldım.Tekrar grup kurmadım daha doğrusu canım istemedi.Arkadaşlarımı özlüyorum ve elime 8 aydır gitar almıyorum ama yeniden çalışmaya başladım umarım eski günlerime çabuk dönerim.