Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gitara uzun süre ara verip, tekrar başlayamama hastalığı.

• Sipahi • 3 Ocak 2005 16:51 • #540713
    Sanırım bir çok gitarcının başına gelmiştir
    İğrençtir, canavar gibi çalarken,uzun süre-
    li verdiğiniz ara nedeniyle parmaklarını-
    nızın hamladığını görmek. Tekrar çalışmak
    istersiniz fakat daha önce rahatça yapabil-
    diğiniz egzersizleri o kadarda rahatça
    yapamadığınızı görürsünüz, bu da moralinizi
    bozar, ama kormayın arkadaşlar, sadece iki
    hafta parmaklarınızın büyük bir ölçüde
    geri gelmesinde yeteli oluyor, yani 6 ay
    gitarı ellememişseniz eski haline dönmesi
    için tekrar bi 6 ay veya 3,4 ay çalışılması
    gerekmiyor bu merede. Not:bu arada, bu en
    son açıklamamı, daha önce gitarı bırakıpta
    tekrar başlayamama hastalığına ilk defa
    yakalanmış insanlar için yazdım.
  • Single_FACTOR • 3 Ocak 2005 21:03 • #540718
    Haklısın.
  • Nem • 4 Ocak 2005 00:23 • #540720
    Eskiden yaptığımız kayıtları dinleyip, "artık böyle çalamıyoruz" demek de çok can sıkıcı. Çalışmak gerek, zaman gerek..
  • baphomet666 • 8 Ocak 2005 11:17 • #540805
    Ben 4 sene önce bir motorsiklet kazası sonrasında sol bileğimden 3 tane ameliyat oldum. Ve biri de mikrocerrahi idi. 6 ay öncesine kadar çalmıyordum ama geri dönebildim sonunda. Her çaldığımda kendime ne kadar kötü olduğumu söyleyip duruyorum. Ama bu da güzel. Yaptıklarım, yapabileceklerimin göstergesi ve şu an bana herşeye baştan başlayıp yanlış bildiklerimi düzeltme imkanı sunuyor.
  • Lucifer77 • 8 Ocak 2005 14:20 • #540806
    bende salak gibi parmaklarımı filan kestim alkolü fazlA kacırıp..gitarı da bıraktım..dokunmak bile gelmiyo içimden..
  • lead_ • 8 Ocak 2005 17:04 • #540807
    bende bu hastalıga cok sık yakalanıyorum bunun nedenide gitarımdan nefret etmem işeyaramaz tahta parcası ama yinede kıyamıyorum
    klavyeden yırtıyo alıstım bırakamıyorum da
    neyse cabuk gecen bir hastalık nezle gibi
  • aaz • 9 Ocak 2005 05:51 • #540824
    2.5 sene önce 9 senelik gitar maceramı bırakıp davula başladım pişman değilim ama gitar çok köreldi.
    Dediğin gibi 2 haftası var daha önce de başıma gelmişti 2 hafta hergün programa çıktım düzeldi şimdi yine bozuk :))))
  • gizem_cobain • 10 Ocak 2005 13:24 • #540862
    ah bea ah bea!yarama tuz bastın yaf!valla okul başladı başlayalı gitarıma dokunamıyorum bile canavar gibi klasik çalıyodum şimdi ise......:((valla allah kimsenin başına vermesin bea kardeş
  • september12 • 4 Mart 2005 18:57 • #541881
    benim böyle bir derdim var.Müzik grubum vardı ama ben başka bir şehire taşındığım için gruptan ayrılmak zorunda kaldım.Tekrar grup kurmadım daha doğrusu canım istemedi.Arkadaşlarımı özlüyorum ve elime 8 aydır gitar almıyorum ama yeniden çalışmaya başladım umarım eski günlerime çabuk dönerim.