Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Tavisye: Kaliteli jack kullanın...!

• souls_for_rent • 7 Ocak 2005 16:51 • #540779
    allah kahretsin ya ucuz jack(jacque , jak işte amaan) kullanmanın ne kadar b.ktan birşey olduğunu iki gün önce anladım... kabloyu çektim jak koptu ucu amfinin içinde kaldı... götürdüm elektronikçiye herif iki saat uğraştı bi b.k yapamadı... şimdi hi girişine gitara bağladığım jakı takıyorum lo girişine de boş bir jak... çok rahatsız oluyorum bu durumdan yaa... şu jakların girdiği yuvalardan birisine rastlarsam alıcam ya... değiştirecem... offf
  • dreamth • 7 Ocak 2005 21:30 • #540785
    dostum ac anfinin icini korkma bisey olmaz elektronikcini de degistir olmadı eskisehirli isen gel ben cıkarayım
  • Infusion • 7 Ocak 2005 21:36 • #540786
    derdini anlıyorum kardeş.. aynı olay bizim bi arkadaşın başına gelmişti.ucuz jack kullanıcam derken adamın yeni basının içinde kırılmıştı.. adam çok kötü olmuştu.!
  • deepzeppelin • 14 Ocak 2005 05:26 • #540942
    bazen amfilerden de kaynaklanabiliyor bu tip sorunlar. en iyisi dişi jack'i değiştirmek. benim de vardı o şekilde sünnet eden amfi deneyimlerim. gül gibi jack'lardı. :) kolay gelsin