-
bir barda canlı müzik için kullanacam yamaha c70 klasik gitar için bir alıcı koymam lazım ama eskisehirde bi türlü bi piyasa model araştıması yapamıyorum adamlar aynı markaya 50 dolara varan farklı rakamlar soyluyolar gitar sonuçta çok iyi değil ama benim için çok değerli önerilerinizi yazarsanız sevinirim saygılar hürmetler :)
-
1) iyi piezo manyeik artı eq (ekolayzır)
2) sakız mikrofon artı eq
3) direk iyi bir enstrüman mikrofonu kullanmak (ortam gürültüsüzse)
Hepsi pahalıdır lakin.
-
sakız mikrofon uygundur.5$ civarı aslında manyetiği çıkarıp kasanın içine yapıştırıp kasadan bir delik açıp line in olarak ses almanı tavsiye ederim mixer a gireceğin için EQ ayarları oradan yapılabilir . yok ama kasa değerli diyorsan 50$ lık bir sistemin de gene aynı sesi vereceğini söyleyeyim sen karar ver.
-
c70 kötü bir gitar değil. çok iyi olduğu söylenemez ama kötü değil. bence parayı bastırıp bi fishman eq almaya değer.
-
Bir sesçi olarak mikrofonun o kadar pahal1 olmas1 gerekmiyor. 411 (Sak1z mikrofon )la iyi bir EQ seni gayet iyi kurtar1r.
-
Üzerine eq sistemi veya sakız mikrofon koyman rezonans yapmaktan öteye gitmez.. En iyisi bir mikrofon koyman önüne aletin.. 30-40 dolarada güzel mikrofonlar var. hatta behringer'in var.. Equalizer da alayım dersen pahalı olabilir. EQ olayını çalacağın yerdeki tonmaister ile hallet. Mixerden sana bi ayar yapsın..
-
mikrofonla uğuldamadan öteye bi türlü geçemedim açıkçası ve giğer aletlerin sesinin yanında ses düzeylerine yetişemiyorum yani ses çok düşük kalıyo ve şu sakız mikrofon içinde sanırım içeri takmak en dorusu ama onuda yapıştımak işini nasıl halledecem eşiğin altına dışardan denedim hiç verim alamadım biri 411 sakız mikrofon demiş o nedir anlamadım :) yine de sağolun bu eskişehirden nefret ediyorum ,:)) birsey daha bir oneride dükaandan aldım klasik gitarın deliğine monte edilen bir alet bir nevi elektro gitarlardaki manyetikler gibi 27$ civarı bir para bir bilginiz varsa... cevaplar için ayrıca teşekkurler