-
Fender USA
Model Name: Standard Stratocaster
Series: Standard
Body: Alder
Neck: Maple Modern C Shape (Satin Polyurethane Finish)
Machine Heads: Fender/Ping Standard Cast/Sealed Tuning Machines
Fingerboard: Rosewood or Maple, 9.5° Radius (241 mm)
Frets: 21 Vintage Style Frets
Controls: Master Volume, Tone 1 (Neck Pickup), Tone 2 (Middle Pickup), 5-Way Switch
Pickups: 3 Standard Single-Coil Strat Pickups (Ceramic Magnets)
Bridge: Vintage Style Synchronized Tremolo
Hardware: Chrome
Pickguard: 3-Ply White
Scale Length: 25.5 (648 mm)
Other Features: Vintage Styling
-
1500 dolardan fazla vermem. (para olsa da alsak) =)
-
yaw eder mi o kadar?emin misin?amerika da 350$ bu gitar.bi yanlışlık olmasın?
-
imkansız. orijinal amerikan fenderler o kadar ucuz değillerdir hiçbir zaman. sen squier ile karıştırıyor olabilirsin.
-
Bu adresten gitarı görebilirsin:
http://www.samash.com/catalog/showitem.asp?ItemID=13620&TempID=9&STRID=1301&Method=2&CategoryID=0&BrandID=1349&PriceRangeID=0&PageNum=0&DepartmentID=0&DepartmentKeeper=&pagesize=10&SortMethod=4&Word1=+strat&Contains=%22%2Astrat%2A%22&Search_Type=SEARCH&GroupCode=nonetodaythanks
squierlerin en babası 170$ civarı bu sitede..
-
doğrudur abi ama o amerika fiyatıdır.350 $ dediğin.mesela ben bi processor baktım.alet türkiyede 250$.internet sitesinde 80$.bi processorda bu kadar fark varsa gitarda ne kadar oynar sen tahmin et artık.
bi örnek daha.fender standart jazz bas türkiyede 1500 $dan aşağı değil.ama aynı internet sitesinde alet 419 $.hemde solak.bakınız
http://www.zzounds.com/item--FEN136220
yani bu ülkede enstrüman alcaksan kazık yemeye mahkusun.olay bu.eyvallah...
-
ben zaten haftaya amerikaya gidicem o yüzden araştırıyodum..alıp burda satmayı düşünüyorum da inanamadım..aynı sitede 800$ civarı stratocasterlar da var..
-
o fiyata amerika'daki gitarlar bile orijinal usa fender olamaz. bence o ya mexico ya da b-stock. dikkat et derim. mexico ise sorun yok fakat b-stock ise dikkatle incelemek lazım
-
ben de baya huylandım zaten..muhtemelen ibanez rg350dx alıcam..zaten fender sevmem bana çok yumuşak o haliyle..di marzio falan takmak gerek bi ton para..