-
500-800 dolar arasında Jackson gitar almak istiyorum
nereden alabilirim ve ne tavsiye edersiniz?
-
inan bana bişi öneremem ama cidden çok kaliteli olduklarını biliyorum... stüdyoda kullandım, harika ötesi tonları var, solo gitarı... psiko bi alet...
-
ne model alcan ne tür müzik yapcan japon mu kore mi usa mı alcan önce bunları belirlemen lazım ama o paraya sadece 2.el bulabilirsin...
-
Japon yapımı Jdr modellerini sap rahatlığı bakımından çok sevdim. Kelly, R.Rhoads, King V modelleri de görünüşte iyi ama evde çalmak için uygun değil şov gitarı.
Jackson'un kötü yanı elden çıkartmak istediğin zaman zor çıkar. Fleksibl değildir sound olarak sert tonlar için yapılmıştır.
-
bu arada jacksonı fender satın aldı... ben jacksonı sevmem ama... eğer gerçek jacksonı seviyosanız.. artık eskisi gibi olmama ihtimali var...
-
jackson güzel gitar..ama belki bunu ilerdee anlarsın ikinci el fender strotacaster alderim.dedigim gibi bunu ileride anlarsın
-
valla Jackson satın alındı mı bilemem ama çok kral gitar.. herkesin en azından 1 kere denemesi ve solo denemesi yapması gerektiğine inanıyorum... sadece 1 kere çaldım amerikan jackson randy rhoads ile, ayakta çalarken insana böyle uyum sağlayan bir gitar olabilir mi ya?
-
Ayakta tamam da otururken de çalınması güç bir gitardır. Buralarda bir ilan vardı biri Japon Ibanez RG 570 satıyordu bence Jackson yerine bu gitarı eğer temizse gözü kapalı al derim.
Demir Demirkan bile uzun zaman RG 570 kullanmıştır.
-
jacksonlar çok iyi gitarlardır. o fiyata güzel bir modelinin ikinci elini bulabilirsin. klavyesi çok rahattır. tonları da acayip sert olmakla beraber cleanleri de fena değildir.
o fiyata jackson randy rhoads veya ke3 veya ps4 gibi bir gitar bulabilirsin rahatlıkla. tarzına da gidiyorsa jackson bulursan kaçırma derim.
-
İkinci el temiz bi USA modeli bulursan sakın kaçirma. Bulamadım dersen Pro serisine bak. Soloist 3 olabilir ama dedigin fiyatin üzerinde. Bende DK2S dinky (japan) var cidden çok iyi. Extrasi üzerinde bir single coil ve sustainiac var bu yüzden birçok tonu yakalayabiliyorsun. Fretboard u da çok rahat. Sanirim laylaylom daki fiyati 1277 du ama 2. el çok daha ucuza bulabilirsin. Tavsiye ederim.