-
söyleyin.ne?
-
1989 konserinde Jackson Randy Rhoads onu çoook eskiden beri kullanıyordu.
-
Seattle konseri Live Shit Binge And Purge turnesinde verilen konserlerden değil miydi ya? Ya da ben yanlış hatırlıyorum, ama eğer öyleyse ESP Eclipse serisinden kendi Custom gitarını kullanmıştı...
-
muhtemelen esp dir.ama kirk'ün kayıtlarda kullandığı '58 gibson flying ,'63 fender strat ve '60 les paul jr. gitarlarından biri de olabilir düsük bir ihtimal olarak.
-
valla bende video su var ama markasını pek goremedım dogrusu :) ama ESP degilir buyuk ıhtımalle..neden dersenız metallica ESP kullanmaya Cliff oldukten sonra kullanmaya basladı...yani ESP olamaz.Jackson Randy Rhoads Flying V modeli o da olamaz ozaman sıradan custom bir gitar olabilir
-
büyük ihtimal custom gitarlardır. kazaa'dan videosunu izledim, sanitarium çalarken james'te EX var, ama ESP damgası gözükmüyor. Ama Kirk kesinlikle Jackson Randy Rho. Flyin' V kullanıyor, iyice baktım. Hit The Lights döneminde James Epiphone Flying V kullanıyordu, ama V kasanın alt parçası yukardakiyle aynı uzunlukta. Peki Kirk o zaman ne kullanıyordu?
-
okuduğuma göre kirk konserlerinde 1987 model bir esp kullanıyor