-
valaa 3 tane gidiyor benim.özellikle renkli menkli alıyorum elimden bırakıyorum gidiş ogidiş.pena kaybetmemenin bir sırrı var mı?veya kaybolmayan pena var mı.geyik
-
Hiç kaybetmiyorum çünkü almıyorum çünkü kullanmıyorum (neden acaba:P) herneyse aslında kaybememenin bir yolu var sagda soldapena ktusu satyorlar hatta gitarada yapıstırılıyor onlarda al çok pahalı bir şey değil sonuçta...sevgiler sayılar...
-
evet abi naapacaz bu konuda bende çok muzdaripim... bi ara deLip boynuma faLan astım ama çevreden geLen tepkiLer üzerine çıkarmak zorunda kaLdım:P
şu aralar yeni bi pLanım var bu konuda; penayı parmagıma japonLuycam......... işe yararsa haber ederim ...
-
ben hiç kaybetmiyorum nedense sizdebi sorun var galiba ama istiklal de pera müzik var ordan delikli metal penalardan alabilirsiniz hem kırılmıyo hem deliğinden istediğin yere asabiliyorsun tabi solo dışında kullanılmaz tellerin ebesine atlarsınız..
-
valla benimde ayda 3-4 tane gidiyor çare arıyorum gitarın tellerinin arasına falan sıkıştırıyorum ama nafile...
-
elmas çelik falan al derim :D ozamanda günde tel deiştirmen gerekir:D
-
ben pena kullanmadığım halde kaybediyorum..dave murray nin penasını kaybettim ve 2 senedir bulamıyorum
-
delip boynuna as öyle dolaş
-
ben barışarock ta soul sacrifice ın basistin penayı kaptım ilgilenenlere duyurulur.. ben electro çalıyorum bass penası lazım diğil..
-
odam çok küçük ve odaya benden başkası girmedii için sabah hepsini bulup topluyorum.he he he...