-
ne için istediğini soylemessen nasıl soyleyelim ?
yani demomu hazırlayacaksın kendi şarkılarına yoksa ??????
çünkü bir sürü program var..atıyorum flstudioyu kullanırsan kendine şarkı altyapılarını yapıp üzerine soyleyebilirsin..veya sadece canlı kayıt yapacam dersen acid pro vs vs vs.. gibi programları kullanabilirsin.yeterki ne yapacağını soyle?
-
delil vsti virtual guitarist electric edition kullan cok iyi bir sanal elektro dur
-
iyi o zaman ilk olarak ben sorayım.reason la cubaseyi paralel calıstırdıgımızda midi keyboard tan reasona giden sinyallerde gecikme oluyo bunu nasıl duzertiriz (not:ses kartı problemi degil)
-
thriller arkadaşım..."atıyorum flstudioyu kullanırsan kendine şarkı altyapılarını yapıp üzerine soyleyebilirsin.." demişsin...
Tam olarak benim istediğimde bu.. Müneccim gibi adamsın mübarek.. Ben mesele şarkının ritm gitarını çalıp üzerinede solo gitarı çalmak istiyorum.. Bunun yanı sıra canlı kayıtta yapıcam tabi... mp3, wav, vs.. formatları destekicek... Bi de midi dosyasını bu programa import edebilmeliyim.. Bana böyle bi program söyle(free download edebileceğim bi site ile). Dile benden ne dilersen....
-
polyfony düşür ya da seninki büyük ihtimalle işlemciden bu ikisi olabilir ayrıca vst enstrumanı tavsiyen için teşekkürler araştıracam
-
Free downloadı bilemem ama seni ancak Cakewalk 10 ve ondan sonraki sürümleri kurtarır ancak bir araştır
-
www.fl studio.com adresinden fl5 in demosunu indir..ondan sonra ne yapacağını anladın heralde :)
şimdi sana tavsiyem fl studiyou kullan.çünkü diğerlerine göre daha basit anlaşılılır.bilmeyen biri için...orda sampllearı kullanark şarkının davul kayıtlarını(işte bassı idi kicki idi snareler vs vs vs.. ler) hazırlarsın.üzerine efektler eklersin .ayrıca gitar ları canlı çaldırmayacaksan gitar sampleları ile notaları elinle yazarsın..eğer midi klavyen varsa süper tabii..onu bağlayıp fl ye onunlada çalabilirsin..fl nin içinde zaten samplelar mevcut.ama yetmez dersen akai sample larını alıp kullanırsın(keman sesleri ,mandolininden darbukaya kadar vs vs vs..)
daha sonra(fl5 de audio kayıt var ama acid prodan yaparsan daha basit anlarsın) acid proyu yükle bilgisayarına..internette yazarsan bulabilirsin..o çok basit bir programdır hemen çözersin...onunlada fl de hazırladığın altyapıyı wav formatında improt eder acide atarsın..ve üzerinede mikrofonunla çalacağın ne enstrumanlar varsa onları yoksa işte vokal kaydını falan yapar mixler ve istediğin formata export edersinnn...midiyide acidin son versionu açıyormuş birde delilin dediği cakewalk da açar..acid için soylediğim herşey cakewalk içinde geçerli..hadi kolay gelsin :)
-
Cubase kullanıyorum biraz. Arkadasimdan birseyler ogrendim. Bunun yaninda acid ve reasonla ugrasiyorum. Gerci reasonda bir parca olusturamadım ama olsun looplar olusturup Transport menusunde NNdigitalle dram fonuyla birlestirince house formlarinda bir parca cikiyoo ortaya. Studio kalitesinde bir parca icin calisiyorum. Programi bir dj arkadastan aldim. Adam alti ayda bir parca anca yapti. Bende ondan simdilik loop olusturmayi ogrendim birazda kendim karistiriyorum. Muzik bilgim hic yog ama ogrenmek istiyorum. Bilgileri mailime yollarsaniz sevinirim. Tesekkurler.
[email protected]
-
yaa ben programda instrument bolumunde hicbirsey bulamadim. sanirim yuklemedim. demek looplar ve instrument pluglari da parali! kotu ! buna bir care bulan yogmu? gerci ben kendi enstrumanimla idare ediyorum ve diger instruman seslerini de parcalardan kesip wawelabel programinda duzenleyip cubase yapistiriyorum. Hic muzikten anlamayan biri olarak fena degil sanirim :))
-
arkadaslar benim computer 512 ram sizin dediginiz gibi acidle reasoni baglamak mumkunmu birbirlerine? cubasele reason nasil birlikte calisiyorlar.Bende birlikte calistirmak istiyorum programlari yardimci olurmusunuz? tesekkurler...