-
Önümde birkaç seçenek var:
1-Epiphone Special II+Behringer GM108 amfi+Boss D1
2-Cort x11+Behringer GM108 amfi+boss D1
3-Cort x6+Marshall mg15cdr+boss d1
4-İbanez RG370dx+marshall mg10cd
5-Epiphone Lespaul 100
6-yamaha rgx 220+Behringer GM108
CORTLARIN GÖRÜNÜŞÜ PEK İÇİME SİNMEDİ,behringerler 15watt,marshall mg10cd 10 watt,marshall mg15cdr 15 watttır.BU BENİM ELEKTROM VE HARD\HEAVY ÇALMAK İSTİYORUM.BANA YARDIM EDİN!!!
-
İbanez kullanıyorum 370dx fena görünmüyor kore değil de japon yapımıysa al. Amfi yerine prosesör aman daha faydalı olur en azından pedal. Bilgisayardan ses alırsın.
-
processor tavsiye etmiyorum. ds1den de vazgeçip biraz daha iyi bir amfi alıp onun distortionını kullanman daha iyi olur gibime geliyor. ibanez gitar olarak en iyi seçim gibi görünüyor. tabi bence..
-
les paul!!!!!!!!
-
anlaşılan 500 dolardan fazla paran var.
ben olsam 2. el ibanez rg470,rg570 veya yine ikinci el jackson alırdım. tabi gitardan anlayan biriyle bakıcan.
ibanez rg370 i de ikinci el alırdım. bir de pod alırdım ohh mis gibi.
-
ne ibanezi ne jacksonı??
bence ya squier al ya da epiphone...
-
Adam metal çalacam diyor. Squire onu kesmez. Epiphone veya humbucker'lı başka bişey lazım. Ben metal'den hiç hazetmem ama boss overdrive'lar çok hoşuma gitti. Ama imkanın olur da RAT getirtebilirsen metal için daha çarpıcı bişey olur.
-
dostum sen hiç bir ibanez veya jackson çaldınmı?
eğer şu anda squier'ın varsa eline jacksonı alınca farkı anlarsın. klavye inceliği baabından bir de metal çalmak için squier'ın single coilleri distortionda ötüp durur(dip gürültüsü)
sonuçta epiphone (les paul) dünyanın en kalın saplı gitarlarından biri ve çok ağır olur onlar. mesela ibanez tüy gibidir.
o yüzden metal çalacak birinin parası da varsa jackson veya ibanez'den vazgeçmemesi gerek.
yok ben daha fazla ton istiyorum diyorsa fender mexico strati alıcak bridge bi single coil boyutunda humbucker takacak. başka yolu yok.
-
su bi gercekki jackson bende dunyanın en kotu gitarlarından biri. sert yapıcaksan ibanez washburn tavsiye eder cok iyi gitaristler. ama ock istiosan squier al ama standart stratlar fazla goturmez. ve kore yapımları iyidir
-
pardon ben metal olayını düşünmeden yazmışım, kendi zevkimme göre :)
fat strat işini görmez mi peki arkadaşın, onda eşikte humbucker var.. (illa strat :))