-
arkadaşlar ben elektro gitar almak istiyorum.gitar çalıyorum fakat elektro hakkında bir bilgim yok acaba sizce nasıl birşey almalıyım tarz olarak alternative falan yardımcı olursanız cok sevinirim.
-
biraz eski konuları karıstırsan.20 defa tartıstık bunu yani.caba sarfedin biraz.
-
bence alternative muzik yapacaksan cok kalıtelı bır gıtara ıhtıyacın olmayacak hafıf rock a yatkın yapacaksan ucuz bır ıbanez alabılırsın ya da washburn
-
Kadıköyde Laylaylom diye bir dükkan vardır...eğer karşıda oturuyosan tünelde de var...
Orada cem ya da eren'i bul...
senin altyapına ve tekniğine ve tabii kesene göre en uygun gitarı bulacaksın emin ol...
-
Elektro ya yeni geçiyorsan Fender'in Affinity Star ını al.
-
bende alıcam 300 dolara ESP buldum yalnız modeli tam olarak hatırlamıyorum marka nasıl?
-
Fender telecaster al ömrün boyu kulana bilecegin bir gitar
-
bence ESP EX al. 1000 doların varsa tabi. bir daha hiç gitar almazsın.
-
bence yeni başlıyosan ARIA al stg series ama dikkat et orjinal olsun
-
aslında elektro almak istiyorsan önce bi bilenle alışverişe cıkmak doğru olur(güvendiğin biri olmalı).böylesi daha iyi olur..
ama bu imkan yoksa marka fender ibanez gibson v.b. olsun :)tabii biraz pahalı olur:)
ben şuan s.b.dreams kullanıyorum bir iki modifike ile adam oldu gitar.ayrıca cort ve aria da iyidir ama bi geçmişin varsa gitarla cortu tavsiye ederim:)
selamlar...