-
ya arkadaşlar acayip çok pena kaybediyorum valla çok kötü bişey ne yapsam iplemi bağlasam fikirlerinizle katılırsanız sevinirim...
-
pena kaybetmek bir sanattır , bende bu sanatı icra ediyorum , mesela telefonmu çalıyor yetişmek için penayı ilk gördüğüm yere bırakıp telefona koşuyorum dönünce nemi oluyor? tabi ki pena kutusundan yeni bir pena almak zorunda kalıyorum , benim bulduğum tek yöntem yedek pena bulundurmak hemde birsürü :)
-
eheh yandık ya bu penalardan çekeceğimiz var valla
-
Ya arkadaşlar bunu çok kolay bi çözümü var hiç aklınıza gelmedimi...Bak ben o kadardır çalıyorum..3 pena değiştim.. İlk penam kayboldu iincisini sevmeyip değiştim.. Üçüncüsünü hala kullanıyorum... Hiç de kaybolmayacak....
-
olm çatlatma ozaman söyle nedir bunun yöntemi :)
-
olm çatlatma ozaman söyle nedir bunun yöntemi :)
-
Ya zaten sağ el tekniğimde sorun vardı.. Süper bi pozisyon tutuş buldum sonrada...........Çok orjinal oldu.. Bence herkeş yapmalı bunu...
-
Ya zaten sağ el tekniğimde sorun vardı.. Süper bi pozisyon tutuş buldum sonrada...........Çok orjinal oldu.. Bence herkeş yapmalı bunu...
-
bir pena kutusu alınır. gitarın benim tercihimle kulakların arkasına gelecek şekilde yapıştırılır. penalar cepte ya da cüzdanda değil de bu kutuda saklanır. çeşitleri olmakla birlikte benimki 1mmlik 7 tane penayı rahatlıkla saklayabiliyo.
-
yaw tamamda ben gitar çalarken rahat duran bir insan değilim , dağılır gider o kutu :p bu arada şu tutuş tekniği neymiş bizede anlat bakalım