-
Ben bass amfisi alcamda sizlerin yorumları nedir?orta kalite veya çok sağlam bişeyin markasını sölerseniz sevinirim..
-
fender al bitir işi ;))
-
Orta bütçeli dersen Behringer, para önemli değil dersen Ampeg (tabi bulabilirsen), bir de Tech 21'ler var (Tünel'de Senkop'ta bulunabilir). Ben Fender'i boşver derim, verdiğin paraya değmez.
-
Behringer UltraBass 30 Watt ile 60 Watt arasından birini seç. Fiyatı bir bass amfisi için uygun, ayrıca baya kaliteli. Processorler ile de en uyumlu olanlarından bu amfiler sanırım.
-
para problemin yoksa sakın behringer alma derim. "iyi seviye" olarak fender, "çok iyi seviye" olarak trace elliot ya da ampeg, "oha seviye" olarak swr öneriyorum.
-
ampeg bulman zor.. tech lerde senkopta yoktu en son..
behringer diyerek bu topici açtım, benden önce diyenler olmuş zaten :)
behringer derim..
-
şahsen behringer bx300 kullanmaktayım kullanmayada devam edicem, şiddetle tavsiye ederim-yok bayisi felan değilim- feci memnunum. tabi paranada bakar piyasada çoook daha yüksek fiyatlara da iyi amfilerde mevcut ama ben bu behringeri 2 yıldır kullanıyorum bi alay adamada tavsiye ettim aldılar hala kullanıyorlar ve memnunlar...
-
Ampeg!!!
-
tech 21 senkop ta var sanırım.tarzına göre amfi al veya sevdiğin sounda göre.çok kaliteli markalar var.hepsinin sesi farklı olduğu için karşılaştıramazsın.en iyisinden dandiğine kadar birçok amfi kullandım ama en memnun kaldıklarım ampeg ve hartke.ayrıca tech 21 e de bi bak süper alet.bu arada içinde efekt olan bi amfi alma bence.selamlar
-
hi-tech..