-
evet arkadaşlar hep okuyorum EVDE DAVUL ÇALAMIYORUMM KOMŞULAR KIZIYO tarzında şeylere...hayırr..evdede çalabilirsiniz ...:)
100 euro ya kıyın..pearl ın özel bi ürünü var...üst deri yerine takıyosunuz ve davulun sesi 10 da bir oranında düşüyo tonlarıda alıyosunuz ve çok ses çıkmıyor...
gidin bi deneyin ben kullanıyorum ve çok memnunum....
-
ben çalarım arkadaşım.. o susturucuya 100 euro bayılacağıma giderim baba gibi zil alırım, deri alırım, twin yenilerim.. susturucuyla istediğin zevki de alamıyosun zaten!
-
100 euroya twin yeniliyosan bravo :)
-
hahaha 100 euroya karaköye gidilmez ama =)
hocam ürünün tam adı nedir ?
-
pearl muffie...zaten pearl distürbitörü zuhal müzik orda bakabilirsin ama maxtone nında varmış bu ürünü fiyat olarakta daha ucuzmuş ama maxtone yani görmedimde o yüzden bişey diyemicem...
-
evet eskisini veriyosun bi de üstüne 100+ veriyosun yeni twine kavuşuyosun..bunu anlamada zorlanacak ne var!
-
evde bi top oynanmaz bir de davul çalınmaz :))
-
Evde davulda calınır, tefte, darbukada... Abartip orkestrayla bile calınır :)) Birileri kesin yapmıstır. Ben yaptım :))
-
emin ol..komşular küfür ediyodur:)
ben gitar ı bile zor çalıyorum evde alt komşu sağolsun ünv.öğrencisiymiş sınavları varmış vs.anası sinir etti yaw:)
-
komşularında pompalı varsa çalınmaz, mazallah ülke davulcusunu kaybeder yazık olur.