-
selam arkadaşlar ben 2.5 senedir elektro(S.B dreams) çalıyorum ve artık bi değişiklik olsun diye processor almaya karar verdim fakat seçim yapamıyorum digitechrp80 mi alsam yoksa zoom 606 veya başka bişeymi rp 80 uygun geldi ama kullanan birisiyle konuşmadım patlamasın sonra o yüzden cevabınız için şimdiden teşekkürler.
-
selam, bende 5 senedir sbdreams kullanıyorum, senin düşündüğün aynı şeyi ben de düşünüyorum ama benim kafamdaki soru rp80 ile rp200 arasında.
-
anladıgım kadarıyla orta halli processor bakıyosunuz. zoom 707II en iyi secenektir bana kalırsa. ilkten uyuz tonlu bi alet gibi gelebilir ama EQ olaylarıyla felan oynayınca cok iyi oluyo.
para bok diosanızda yakında alacagım digitech gnx4 onerebilirim veya pod xt live.. 1000$ a yakın fiyatları.
zoom 250$civarı oneririm
-
beyler eğer zenginseniz 2 önerim ver:
Digitech GNX4 ve Boss gt6
budur...
-
beyler processor alaca1n1za analog set kurmaya bak1n ben rp-80 ald1m ve çok büyük hayalk1r1kl1g1 yasad1m...
-
iyide hoca sen rp80 ile full analog seti karşılaştırıyosun. hayal kırıklığı yaşaman normal. birine 2000 dolar civarı ödersin, birine 200 dolar. aradaki fark boru mu?
bence de paran çoksa GNX4 al derim. Zaten inanılmaz bişi...
-
dicitech konusunda ben de büyük hayal kırıklığı yaşadım. rp50 ve rp 80 denedim ama nafile. hatta bir keresinde bir konser için aciliyetten denenmeden gelen bir rp80 kullanmaya çalıştım ama bir şarkı çaldığımızda boss'un turbo dist. analogla değiştirmek zorunda kaldım. orta halli birşey düşünüyorsanız zoom lar en uygun seçim olur. hatta arkadaşın dediği gibi 707 tercihimdir. eğer paranız biraz fazlaysa dreamtone processor tavsiye ederim. sanırım 350$ civarında bi modeli vardı, çok hoşuma gitmişti. fakat hiç değişmeyeceğim bi processor varsa o da gt6 dır.
analog konusu galiba başlığa aykırı olacak o yüzden bu kadar.