Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

set-up HELP

• need_a_cure • 12 Şubat 2005 21:03 • #541577
    CORT- GB-75 + zoom 506II+ Morley super BOOST wah+ boss bass limitor+ boss bass distortion+boss bass compressor+ digitech whammy wah pedal

ya bunları hangi sıra ile bağlasam acep ??? hangisi daha kullanışlı olur ki acaba?? (puhaha gitari ilk bağlasam iyi olur galiba muhahahaha)
  • XES • 12 Şubat 2005 23:24 • #541578
    kombinasyonlası deneyip sonucu değerlendirmelisin. zevkine kalmış..
  • need_a_cure • 15 Şubat 2005 14:07 • #541626
    yaw şu an gördüğün sırada kullanıyorum kullanılan amplifikatöre göre feedback yapıyo bazen ama akçayda verdiğimiz konserde bunu kullandım ama studioda digitec whammy'i kullanamıyorum help me!!!!
  • XES • 16 Şubat 2005 11:10 • #541646
    feedbace compressorun sebep olabilir belki. bi onu aradan çıkarıp dene. başka bişey gelmiyo aklıma
  • need_a_cure • 16 Şubat 2005 17:02 • #541648
    thanks deneyeceğimden emin olabilirsin sagol dostum!!..
  • XES • 17 Şubat 2005 17:30 • #541663
    bu arada sorun compta değilse üstüste iki wah pedal da midleri biraz(!) kökleyip feedbacke sebep olabilir. bende olmuştu.
  • bimilyon1 • 19 Şubat 2005 15:18 • #541694
    sorun cmop da olur mu hiç. compressor demek sesi sıkıştırmak demektir. aynı işlevi gören aletlerden niye bin tane kullanmaya çalışıyosunki? ya zoom u kullan yaboss disti, niye 2 vakvak birini kullan sonra bu gitardan ton çıkmıyooooo diye bağrırsın. limiteri napcan ki aldın açık hava konserimi veriyosun.

dist(zoom ya da boss)+ comp+vakvak hangisini istersen.

limiteride ver bi ampli similatör al
  • need_a_cure • 22 Şubat 2005 14:11 • #541735
    limiteri napcan ki aldın açık hava konserimi veriyosun.

evet :o) o yüzden set-up HELP!!!!!

zoom 506 da fuzz attack var sadece bass distorsion yok ne yazıkki sorun gerçekten comp. te imiş comp sesi sıkıştırmaz verilen sinyali aynı değerinde yükselterek verir tek vuruşta daha uzun süre salınım alırsın :o) morley super wah ile digitec whammy arasında çok fark var bu arada :o) biri wah pedali diğeri digitec in ürettiği lisanslı whammy efekti..

ve istediğim tonu elde edebiliyorum sadece bazı ses sistemlerinde feedback sorunu yaşadım... her nese yinede sağol tavsiyeler için...
  • jasonic • 23 Şubat 2005 09:44 • #541750
    Daha genel bir tavsiye olarak;bence de Limiter'ten vazgec,arkadas dogru söylemis "acik hava konseri mi veriyosun" diye,hele hele slap gibi teknikleri fazla kullanmiyosan!Iyi bir analog EQ ile (MXR,Boss vs.) degistirmen tavsiyemdir.