-
3 seneden beri klasik gitar çalıyordum ve yeni elektro gitar aldım ve bu konu hakkında hiç bişey bilmiyorum gitar orda öyle süs gibi duruyor bu konuda çok hevesliyim ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardım edin ve kursa gitmem için tavsiye ettiğiniz güzel bir yer var mııı?
-
Gerek yok kursa normal şartlar altında şu ana kadar yurdum gençlerinden en az 15 özel mesaj almış olman lazım.Hepside olağandışı bir gayretle sana elektro gitar çalmayı öğretmeye çalışacak.
-
3 sene klasik çalan bir adamın elektrosu nasıl yatar anlayamadım :/
-
yatıyoyu sadece akorla bişeyler çalıyorum anlamında söledimm tablar falan hiçbişi anlamadımmm
-
Baba kızma ama sende biraz heves yokmuş.Bende 3 yıldır çalıyorum ama yukarda bahsi geçen petrucci sololarından bi kaçını atıyorum
Sen bence bi kursa değil iyi bir kursa başla anlatabilmişimdir umarım.
-
dedim bunu kim yasmış benim sevgili dostum karate tabi. ben 6 ay klasik çalmıştım sonra elektroya geçtim bayaa bi sololar yapıodum . 3 sene klasik çalan adamın gitarı nasıl yatar harbi :)
-
klasikde yaptıklarını penayla elektroda yap yatmasın artık :)
-
sevgili dostlar..
çok bilen çok yanılır..
26 yaşındayım..ünv boyunca gitar sayesinde okudum...
ilomilo gayet güzel bi şekilde yardım istemiş..yardım edebiliyosanız edin edemiyosanız etmeyin.
klasik gitarın çalım tekniği ile elektro gitarın çalım tekniği arasında dağlar kadar fark vardır..her klasik gitar çalan adam elektro çalamaz..
flamengo çalan bi adama akustik gitar ver sudan çıkmış balığa döner...
diyeceğim şu ki siz belki daha iyisiniz ama eleştirme hakkınız yok...
saygılı olun herkes haddini bilsin.insanlar birbirine yardım etmek için burda olsun ...
-
lothlorien e katılıyorum
ben klasik gitarı amatör gibi çalıyorum çalarken kendimden utanıyorum
ama electro...
di mi yaaa
-
Kadans müzik evinin öğretmeni Ercan beyi ara.
iletişim için ayrıca kadansmuzik.com'dan yaralanabilirsin.
Hocanın telefonu: 0532-2554576
Sevgiler,